s.v. Trifonius

Lustrum

In de week van 7 tot 12 maart 2022 is het zover: samen met alle huidige en oud-studenten, docenten en sponsoren vieren we de 25e verjaardag van onze studievereniging! Inmiddels is Zwaartepunt (de lustrumcommissie) al een aantal maanden druk aan het werk om een geweldige week te organiseren die gevuld is met fantastische activiteiten.

Tot 26 April kan je limited lustrum merchandise kopen. Daarnaast zijn voor sommige activiteiten een beperkt aantal mensen toegestaan, dus koop je kaartje snel in de evenementenpagina voordat je te laat bent!
Tot ziens bij ons 5e lustrum!!

Evenementen

Op donderdag 10 maart 2022 hebben wij de Lustrumweek geopend met een borrel in het studielandschap en een feest in lokaal ’99.

In verband met de Corona maatregelen zijn de overige Lustrum activiteiten verplaatst naar week 19. Op dinsdag 10 beginnen we met een sport activiteit genaamd, Trifolympische spelen. Woensdag 11 mei zullen we in de avond interessante sprekers aanwezig zijn voor de lezingen. Donderdag 12 mei gaan we naar Jessie D voor een beachparty, een van de allereerste activiteiten van Trifonius. Tot slot zullen we op vrijdag 13 mei beginnen met een diner bij Momento om vervolgens de Lustrumweek af te sluiten met het Eindgala en een katerpakket.

Shop

Om de verjaardag van Trifonius goed te vieren hebben wij verschillende merchandise beschikbaar. Alle Lustrum items kan je los kopen, maar voor de fanatiekelingen hebben wij een pakket samengesteld. Met dit pakket kan je jezelf voorzien van veel unieke Lustrum items en
krijg je als bonus nog een extra korting.

Wil jij nog Lustrum merchandise bestellen? Bestel dan voor 26 april 2022 je merchandise voor de laatste levering!
Let op: alle Lustrum merchandise zijn tijdelijk leverbaar, OP = OP!

Lustrum sponsoren

In de afgelopen 25 jaar heeft Studievereniging Trifonius veel te danken aan onze sponsoren. Voor de Lustrumweek werken wij samen met de onderstaande sponsoren. Heeft u interesse in het sponsoren van Studievereniging Trifonius? Dan kunt u contact opnemen met Justin Brehler, Commissaris Extern, te bereiken op: +31 6 23935562 of Caspar van Bree, Acquisitie Lustrum, te bereiken op +31 6 57964578

Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.