Lustrum

In de week van 7 tot 12 maart is het zover: samen met alle huidige en oud-studenten, docenten en sponsoren vieren we de 25e verjaardag van onze studievereniging! Inmiddels is Zwaartepunt (de lustrumcommissie) al een aantal maanden druk aan het werk om een geweldige week te organiseren die gevuld is met fantastische activiteiten. Hou de lustrum pagina goed in de gaten want hier wordt de weekplanning ge-update en kan je limited lustrum merchandise & toegangskaartjes kopen.
Tot ziens bij ons 5e lustrum!!

Evenementen

In week 10 van 2022 zullen er verschillende Lustrum activiteiten plaatsvinden, maar welke houden we nog even geheim. Hou de Lustrumpagina goed in de gaten want we zullen steeds meer vrijgeven.
Wij hebben er al zin in!

Shop

Om de verjaardag van Trifonius goed te vieren hebben wij verschillende merchandise beschikbaar. Alle Lustrum items kan je los kopen, maar voor de fanatiekelingen hebben wij een pakket samengesteld. Met dit pakket kan je jezelf voorzien van veel unieke Lustrum items en
krijg je als bonus nog een extra korting.

Wil jij de merchandise al in december dragen? Bestel dan voor 5 december je merchandise!
Let op: alle Lustrum merchandise zijn tijdelijk leverbaar, OP = OP!

Lustrum sponsoren

In de afgelopen 25 jaar heeft Studievereniging Trifonius veel te danken aan onze sponsoren. Voor de Lustrumweek werken wij samen met de onderstaande sponsoren. Heeft u interesse in het sponsoren van Studievereniging Trifonius? Dan kunt u contact opnemen met Justin Brehler, Commissaris Extern, te bereiken op: +31 6 23935562 of Caspar van Bree, Acquisitie Lustrum, te bereiken op +31 6 57964578

Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.