Aanstaande Evenementen

• Dit evenement is voorbij.

Lustrum V | Diner

13 mei om 17:00 - 19:30

€25

!!! Kaartjes voor allergieen en eetwensen (vegatarisch of veganistisch) zijn tot woensdag 11 mei 16:00 uur te bestellen !!!

Beste leden, oud-leden, studenten en medewerkers,

Voordat wij de Lustrumweek afsluiten gaan we onze magen funderen door middel van een 3 gangen diner inclusief 3 drankjes. Om 17 uur begint de inloop en rond 19:30 uur gaan we richten het eindgala. Het is mogelijk om daarna om te kleden maar het is leuker als je al in gepaste kleding aanwezig bent. Voor het diner hebben wij verschillende tickets beschikbaar: Diner, Diner Vegatarisch en Diner Veganistisch. Daarnaast is het mogelijk om eventuele allergieën aan te geven bij het bestellen van de tickets.

Alle leden, oud-leden, studenten en medewerkers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Datum:
Tijd:
Kosten:
€25

Commissie Zwaartepunt
lustrum@svtrifonius.nl
Site:

Momento Arnhem
Oude Oeverstraat 98
Arnhem, Gelderland 6811JZ Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar