Introductieweek

Hey toekomstige bouwkunde/civiel student,

Allereerst willen we je welkom heten op de HAN. Op deze pagina vind je informatie over de introductie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Wij als introductiecommissie, Wobble, zijn al druk voor jou bezig om ook dit jaar weer een geweldige en spetterende introductie neer te zetten.

Op maandag 24 augustus begint de online introductie van jou. Een gezellige week waarin je veel te weten komt over je opleiding, je medestudenten en de HAN. Ben jij erbij? Hier lees je wat jou te wachten staat.

Hieronder vind je nogmaals de planning en de Link voor de livestream!

MAANDAG 24 AUGUSTUS, WOENSDAG 26 EN VRIJDAG 28 AUGUSTUS

Wij al studievereniging Trifonius organiseren ieder jaar voor de 1e jaars studenten van Bouwkunde en Civiele Techniek een introductie. Belangrijk, want studeren is zóveel meer dan alleen je studie. Vanwege corona heeft de HAN besloten om geen fysieke intro te houden. Om jullie toch goed te laten landen, houden we dit jaar een online intro.

MAANDAG 24 AUGUSTUS RONDLEIDING EN SPAGHETTI TOREN BOUWEN

1. We openen vandaag de online introductieweek zoals we de intro altijd starten: met een welkomstwoord van academiedirecteur Built en Environment, Frank Spuij. Daarna stelt de voorzitter van de introductiecommissie zich aan je voor.

2. Je zit momenteel dan wel thuis, maar weet jij eigenlijk hoe de HAN campus in Arnhem eruitziet? We nemen je tijdens een interactieve rondleiding mee over de campus. Zo krijg je toch nog een goed beeld waar het zich allemaal afspeelt de komende jaren. We ‘lopen’ op verschillende plekken docenten, studieloopbaanbegeleiders en andere HAN medewerkers tegen het lijf. Voel je vrij om via de chat vragen te stellen. Docenten/studenten zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden. Direct na de rondleiding volgt de volgende activiteit.

3. Met spaghetti en spekjes gaan we een toren bouwen. Een docent constructie vertelt waar je bij een bouwwerk op moet letten en een docent architectuur praat je online bij over (het belang van) esthetica van een toren. Stuur 4 foto’s van jouw toren vóór dinsdag 23:59 uur naar wobble@svtrifonius.nl Een oud-leerling die nu als constructeur werkt beoordeelt alle torens woensdag. Misschien eindig jij wel als eerste en ‘ga jij naar huis’ met een van de prijzen.

WOENSDAG 26 AUGUSTUS PRIJSUITREIKING EN PUBQUIZ

1. Kruip achter je laptop en volg de beoordeling van alle spaghetti-torens. Wie is in staat een constructief hoogstandje te bouwen en wie heeft kaas gegeten van architectuur? Wie maken deze eerste week al een onuitwisbare indruk en slepen de prijzen in de wacht?

2. De pubquiz is een groepsactiviteit via Mentimeter en is via een livestream te volgen, dus doe gezellig mee! De vragen gaan onder meer over school, de opleiding, de studievereniging, bouwkundige- en civiel technische aspecten. 2 studenten begeleidien de quiz en verrijken de avond met leuke weetjes. Misschien eindig jij wel als eerste en ‘ga jij naar huis’ met een van de prijzen.

VRIJDAG 28 AUGUSTUS 19.00: CULTURELE ACTIVITEIT

Terwijl iedereen thuis geniet van een drankje naar keuze, maak je kennis met studievereniging Trifonius. Oude- en nieuwe Trifonius leden vertellen leuke verhalen over de studie en de studievereniging. Je komt deze avond bovendien alles te weten over studentenhuizen waar Trifoniusleden wonen. Docenten informeren je op aansprekende wijze over de studiereizen die de HAN organiseert.

MEER INFORMATIE

• KOSTEN
    Omdat we dit jaar genoodzaakt zijn de intro van Bouwkunde en Civiele Techniek online te houden, zijn er jaar geen kosten aan verbonden.
  • AANMELDEN
    Meld je aan via wobble@svtrifonius.nl. Dit is de place to be voor toegang tot het platform.
  • CONTACT
    Wil je meer weten over jouw introductie? De contactpersoon van jouw introductieweek is Jeff. Stuur hem een mailtje via wobble@svtrifonius.nl of bel hem op 06-23034721.

LIVE-STREAM Link:

De link komt zsm hier op te staan!