Introductieweek

Foto’s van de afgelopen Introductieweek 2022☝

Intro 2023

Wat gezelligheid, leuke avondjes, gezellige feestjes en vriendschappen…wil jij dit ook?  Kom dan naar de introductieweek van Bouwkunde en Civiele Techniek van 21 augustus tot en met 25 augustus 2023.

Wobble (commisie) organiseert voor jou de introductie week, wat kan jij verwachten?

Om jou te laten zien waar je straks terecht komt, hebben wij samen met andere studieverenigingen een grote campusdag georganiseerd. Hierin laten wij jou alle hoeken van de campus zien en krijg je een beter beeld waar jij straks gaat studeren.

Om al jullie technische inzichten even op de proef te stellen ga jij samen met je introductiegroepje een brug bouwen én een kar bouwen. Je mag alleen hout en touw gebruiken om een zo sterk mogelijke brug te bouwen. Maar alleen bouwen daar laten wij het niet bij. Hij moet ook getest worden en wat is nou beter dan dat je bij het testen beland in een zwembad met heerlijk zomers weer?

Met de kar bouwen gelden precies dezelfde regels alleen krijg je wat extra dingen erbij. Wat dat is zie je dan… Uiteindelijk vertrekken wij met iedereen naar de stad en worden alle karren getest. Hoe ver ga jij komen?

Voordat jij als student de stad in gaat is het natuurlijk wel handig om al een beetje een idee te hebben waar de leuke plekjes zijn… Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie Arnhem nog niet. Om jullie toch de hotspots van het studentenleven van Arnhem te laten zien gaan wij een kroegentocht doen. Wij laten jou alle leuke kroegen zien, waar je een drankje MOET gaan nemen in jou studententijd.

Lijkt jou dit leuk, check dan het volledige programma van de introductieweek en meld je aan, via de onderstaande link! Dit kan tot en met vrijdag 18 augustus.

https://www.han.nl/forms/open-up-introductieweek.xml