Vacaturebank

Fulltime
Rotterdam
Geplaatst 1 jaar geleden

Wat ga je doen?

Arcadis werkt met multidisciplinaire teams aan toonaangevende waterbouw projecten in binnen- en buitenland. In al deze projecten is het mooie vak van geotechniek het letterlijke en figuurlijke fundament. Daarom zijn we op zoek naar een junior geotechnisch adviseur of specialist.

Bij ons ben je betrokken bij uiteenlopende en complexe geotechnische vraagstukken. Binnen de adviesgroep waterbouw ligt de nadruk op constructieve geotechniek zoals kerende wanden, funderingen, afmeerconstructies en gewapende gronden. Van het ontwerpen van een dijkversterking tot diepe bouwputten en kademuren. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere het meedenken in ontwerpoplossingen, uitvoeren van ontwerpberekeningen en het opstellen van adviezen. Je stelt aan de hand van gangbare geotechnische software je adviesrapportages op. Je wordt hierbij begeleid door ervaren collega’s die jou graag alles leren over het vakgebied. In je ontwerpen besteed je expliciete aandacht aan economische optimalisatie, uitvoerbaarheid, omgevingsbeïnvloeding en veiligheid. Je zet je digitale vaardigheden in om het werk- en ontwerpproces verder te standaardiseren en te automatiseren.

Als junior geotechnisch adviseur maak je onderdeel uit van de adviesgroep Waterbouw, en daarmee van een groot netwerk binnen Arcadis. We zijn een enthousiast team van jonge en energieke collega’s die samenwerken met zeer ervaren senior adviseurs. Wij hebben een open en cooperatieve werkcultuur en helpen elkaar continu om verder te groeien en plezier te beleven tijdens en na werktijd. Je werkt samen met o.a. ontwerpers en constructeurs in de natte en droge infrastructuur en maakt deel uit van het Arcadis-brede internationale netwerk van geotechnici. Een uitgelezen kans om je – binnen en buiten de projecten – inhoudelijk te ontwikkelen en mee te werken aan vernieuwing en automatisering van ontwerpen. Je krijgt veel ruimte om inhoudelijk aan de slag te gaan en pakt ontwikkelingen op die jouw persoonlijke interesse hebben.

De geotechniek speelt bij ons een rol in verschillende projectfasen. Van advisering tijdens de planfase voor opdrachtgevers, samenwerken met aannemers binnen tenderconsortia tot geotechnische begeleiding tijdens de uitvoering. En dit voor een breed scala aan publieke en private opdrachtgevers (o.a. Rijkswaterstaat, havenbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars). Enkele spraakmakende projecten waar wij de laatste tijd aan werken of hebben gewerkt hebben, zijn:


Wat vragen wij?

Jij bent een gemotiveerde starter, die enthousiast wordt van bovengenoemde werkzaamheden. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Ook heb je oog voor de digitale ontwikkelingen die binnen de geotechnische advieswereld spelen. Verder beschik jij over:

 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding civiele techniek: geotechniek of waterbouwkunde;
 • Ervaring met D-Series en Plaxis 2D / 3D;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Ervaring en/of affiniteit met programmeren is een pre.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.
 
Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.
Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  
 
Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Een populair programma voor jonge Arcadianen is Global Shapers. Ook de actieve jongerenvereniging The Young Part zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wies van Hoek, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1167 2571 of via wies.vanhoek@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton.

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Civiele Techniek

Wat ga je doen? Arcadis werkt met multidisciplinaire teams aan toonaangevende waterbouw projecten in binnen- en buitenland. In al deze projecten is het mooie vak van geotechniek het letterlijke en [&h…

Wat ga je doen?

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Arcadis. Binnen onze Business Area Places willen we onze vooraanstaande duurzame positie verder versterken. Ieder semester gaat er een groep gemotiveerde studenten aan de slag bij Arcadis met diverse thema’s op het gebied van duurzaamheid. In dit blog lees je de ervaringen van één van deze studenten. Wil jij hier als student aan bijdragen? Hieronder staan diverse thema’s waar jij je als stagiair of afstudeerder mee bezig kan gaan houden.

Energietransitie
De komende jaren zal de energietransitie een belangrijk thema zijn. Arcadis speelt daar al op in via projecten als 7 Square Endeavour en Etriplus. We zijn op zoek naar mogelijkheden om onze rol verder te versterken op dit thema, vanuit inhoudelijke producten en diensten die we kunnen leveren met onze kennis, maar ook zeker vanuit zichtbaarheid in de markt. Welke slimme (data gedreven) oplossingen zijn er om deze versnelling verder vorm te geven? Welke rol moeten wij daarin spelen?

Duurzame energietechnieken
De markt op duurzame energiesystemen in gebouwen is hard in ontwikkeling. Er komt veel op de markt, zowel waardevol als onzin. Kun jij een database helpen ontwikkelen die het kaf van het koren scheidt en van waaruit je de collega’s ook updates brengt van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Je draait natuurlijk actief mee in onze projecten. Doel en ambitie is om al onze ontwerpen en projecten te laten voldoen aan het Paris Proof Commitment waar we ons aan geconfimeerd hebben. Hoe zorgen we dat dit structureel in onze installatieontwerpen wordt meegenomen?

CO2 & Whole Life Carbon
De gebouwde omgeving is verantwoordelijk voor circa 38% van de wereldwijde CO2 uitstoot. Dat is enorm. Welke mogelijkheden zijn er om dit te reduceren? Daarbij is energietransitie van belang, maar circa 1/3e van deze uitstoot zit ook in de materialen die we gebruiken. Welke materialen zijn duurzamer? Hoe kunnen we duurzamere materialen gaan gebruiken? Hoe kunnen we tools ontwikkelen om dat inzichtelijk te maken? Hoe maken we een CO2 neutraal gebouw (qua materialen en operationeel energiegebruik)? De industrie maar ook de gebouwde omgeving krijgt te maken met een CO2 taks, welke impact heeft dit op de financierbaarheid van verduurzaming? De Whole Life Carbon aanpak is daarin een interessante ontwikkeling.

Circulaire Economie
Het hergebruiken van materialen is een belangrijke kans voor de toekomst van de gebouwde omgeving. Enerzijds vanuit CO2, maar ook vanuit beschikbaarheid van grondstoffen en misschien wel vanuit economisch perspectief. Voor Arcadis is het interessant om te weten welke rol wij kunnen spelen om deze ‘transitie’ te versnellen? Welke ontwikkelingen zijn nodig? We denken nu aan bijvoorbeeld een verdieping in biobased materiaal gebruik en daar op door te ontwikkelen. Bij dit onderwerp richt je je meer op een systeem-onderzoek dan technisch inhoudelijke verdieping. Misschien leidt jouw afstudeertraject tot een whitepaper die we publiceren op onze websites en gebruiken in congressen.


Wat vragen wij?

Zit jij in de laatste fase van je hbo- of wo studie en ben je enthousiast om het gedachtegoed rondom duurzaamheid of digitalisering naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan op deze vacature!

Ben jij proactief, een zelfstarter, analytisch sterk en gedreven om je te verdiepen in thema’s rondom duurzaamheid? We lezen in jouw sollicitatie graag terug naar welke opdracht jouw voorkeur uitgaat, of welk eigen initiatief jij hebt.

Ben je benieuwd naar de andere stageplekken die we aanbieden op het gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving? Klik hier voor het overzicht. Als je geïnteresseerd bent in meerdere thema’s, het nog niet weet of juist benieuwd bent wat er nog meer mogelijk is, kun je ook een open sollicitatie indienen bij één van de vacatures.

Solliciteren op deze vacature kan tot 16 november 12:00. Op 8 december zullen we een selectiemiddag organiseren. Je hoort in de week van 28 november of je hiervoor uitgenodigd bent.


Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  
 
Arcadis biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. De inhoud van de opdracht bepalen we samen. Tijdens je stage mag je je werk flexibel indelen op verschillende locaties en werktijden. Daarnaast leer je collega’s beter kennen door deel te nemen aan activiteiten van bijvoorbeeld de actieve jongerenvereniging The Young Part. Veel stagiairs/afstudeerders groeien door naar een junior positie. Leren bij Arcadis betekent ook dat je een stagevergoeding krijgt. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wies van Hoek, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1167 2571 of via wies.vanhoek@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton.

Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:

 • Reden sollicitatie
 • Maximale reisbereidheid
 • Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
 • Taalbeheersing

Wat ga je doen? Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Arcadis. Binnen onze Business Area Places willen we onze vooraanstaande duurzame positie verder versterken. Ieder semester gaat er ee…

Wat ga je doen?
Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Arcadis. Binnen onze Business Area Places willen we onze vooraanstaande duurzame positie verder versterken. Ieder semester gaat er een groep gemotiveerde studenten aan de slag bij Arcadis met diverse thema’s op het gebied van duurzaamheid. In dit blog lees je de ervaringen van één van deze studenten. Wil jij hier als student aan bijdragen? Hieronder staan diverse thema’s waar jij je als stagiair of afstudeerder mee bezig kan gaan houden.

Eindgebruikers
De bouwsector in brede zin is goed georganiseerd. Maar is de opdrachtgeverskant ook goed georganiseerd? De vraag stellen is hem beantwoorden. Onze visie is dat zakelijke eindgebruikers van gebouwen, een andere en meer duurzame vraag moeten stellen aan de markt. Daarom hebben we samen met WBCSD en/ of DGBC een Coalitie van Eindgebruikers opgericht om dit thema vorm te geven. Deze coalitie heeft inhoudelijke en organisatorische ondersteuning nodig waar je bij kunt helpen. Samen gaan we aan de slag om de top-maatregelen op te stellen, uit te werken en te delen met leden en buiten het netwerk. Maar ook vragen we je een verdieping te doen op deelonderwerpen zoals hoe ziet een duurzaam huurcontract eruit? Welke financiele impact heeft verduurzaming op de bedrijfsvoering van een huurder en is dat te kwantificeren?

Verduurzamen commercieel proces
Wij willen duurzaamheid integreren in al onze klantgesprekken en offertes. Als we dat namelijk doen, is het daarna makkelijker uit te voeren. Immers de klant heeft gekozen voor een duurzamer product dan hij/ zij mogelijk had verwacht. Dat proces is in hoofdlijnen al vorm gegeven, maar moet verder doorontwikkeld worden. Je kunt aan de slag met het ontwikkelen van tools, van inzichten maar ook concreet meewerken aan concrete klantvragen of het verduurzamen van accountplannen samen met het commerciële team. Ook vinden we het interessant te verkennen wat nu de commerciele waarde is van een meer duurzame offerte ten opzichte van een ‘gewone’ offerte.

Duurzaam projectmanagement
Hoe kunnen we duurzaamheid beter integreren in ons projectmanagement? We zijn goed in projectmanagment, maar nemen we duurzaamheid daar altijd en structureel in mee? We hebben wel een beeld hoe duurzaamheid in al onze projecten gemeten en geconcretiseerd kan worden, maar hoe nemen we dat dan mee in onze project management methoden? Zijn er tools te ontwikkelen waar we de projectleider handvaten bieden, of waar we de impact beter en sneller mee kunnen laten zien? Dit kun je gelijk toepassen in projecten maar je mag ook helpen om dit toe te passen in ons eigen duurzaamheidsprogramma met verschillende duurzaamheidsprojecten daarbinnen. Hoe moeten we dit systeem/ manier van werken verder vertalen in onze organisatorische systemen?

Verduurzaming maatschappelijk vastgoed
In Nederland hebben we heel veel maatschappelijke gebouwen. Van scholen, gemeentehuizen, brandweerkazernes tot zwembaden, theaters en sporthallen. Deze zijn vaak verouderd en moeten ook een renovatiestap zetten om meer duurzaam te worden. Daarin ontwikkelen we nu verschillende tools en processen die dit meer gestandaardiseerd kunnen doen. Help jij ons mee deze aanpak door te ontwikkelen en te implementeren in de eerste projecten?

Duurzame logistieke gebouwen
Er staan heel veel logistieke gebouwen in Nederland en er worden er de komende jaren ook nog een heleboel bij gebouwd. Samen met DGBC zijn we handvaten aan het ontwikkelen om de duurzaamheid van deze gebouwen te vergroten. Je draait mee in dat team en helpt mee in het ontwikkelen van inzichten en concrete tools die kunnen helpen in deze verduurzaming. Ook draai je met collega’s mee in concrete projecten om deze duurzamer te maken en te helpen om het thema duurzaamheid te verdiepen. Het integraal duurzaam ontwerpen van deze gebouwen is een enorme kans. En hoe neem je projectteams die niet altijd even duurzaam zijn, dan mee in deze duurzame reis?

Duurzaamheid en Digitalisering
Duurzaamheid en Digitalisering zijn bij ons twee hele belangrijke pijlers voor de toekomst van Arcadis. Beiden moeten hand in hand worden opgepakt en daarvoor zoeken we ondersteuning. Wat zijn de grote thema’s volgens jou waar we aan moeten werken? We denken aan koppelingen tussen BIM/ GIS-ontwerpen en rekensoftware als MPG, BENG, Footprinting, e.d. Help jij ons vervolgens deze thema’s ook verder te verdiepen en inhoud te geven?

Duurzame producten en diensten ontwikkelen
Er zijn veel duurzame vragen in de markt die op ons af gaan komen. Welke producten en diensten moeten we aanbieden? Hoe verduurzamen we bijvoorbeeld een heel vastgoedportfolio? Hoe nemen we duurzaamheid goed mee in een Due Dilligence van een gebouw bij verkoop? Hoe vertaal je het duurzaamheidsbeleid van een organisatie naar hun huisvestingsbeleid? Hoe maak je een duurzame gevel? Hoe integreer je duurzaamheid in je architectonische concept?

Duurzaamheid in strategische advisering
Het team consultants bij Urban Development & Real Estate helpt opdrachtgevers in de beginfasen van gebiedsontwikkeling, vragen op het gebied van vastgoed (-portfolio’s), en procesmanagement in de stedelijke ontwikkeling. Het team wil graag vaker verduurzamingstools inzetten in projecten en met specialisten samenwerken aan duurzame projecten. Belangrijke opdrachten waar we in kunnen groeien zijn bijvoorbeeld de vertaling van duurzaamheidsbeleid van een organisatie naar hun huisvestingsbeleid. Of het proces om van duurzame ambities een gemeente te komen tot uitgangspunten voor nieuwe gebiedsontwikkeling. Het doel voor dit jaar is om hiervoor verschillende proposities te ontwikkelen, de samenwerking met collega’s te versterken en een mooie portfolio aan duurzame projecten op te bouwen. Kan jij strategisch denken, ben je zelfstandig en communicatief? Dan kan jij ons hier verder mee helpen.

Duurzaam Urban Design
Duurzaamheid in het civieltechnisch ontwerpen van wijken en buurten is een hele mooie kans. Samen met ons verdiep je je in de materialen die we gebruiken en help je handvaten te ontwikkelen aan onze ontwerpteams om de juiste duurzame keuzes te maken. Wat is bijvoorbeeld duurzamer? Een asfalt, beton of gebakken klinker weg? Welke handvaten en principes zijn er om dat verder te verkennen? Hoe kan de energietransitie helpen in het verduurzamen van de civieltechnische inrichting van een wijk?

Cosis
Het betreft het verder door ontwikkelen van onze bestaande tooling, maar ook verkennen en uitbouwen van de marktpotentie. COSIS, Cost Optimal Sustainable Investment Solution, is een tool die duurzaamheidsmaatregelen, energysimulatie en kosten met elkaar combineert, zodat gebouwen en portefeuilles snel te scannen zijn op welke maatregelen nodig zijn om te voldoen aan het klimaatakkoord van Parijs. Momenteel staat de tool als proof of concept en maakt zich klaar voor wereldwijde uitrol. Heb je affiniteit met digitale oplossingen en kosten? Reageer dan!

Open sollicitatie
Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw visie en beelden hoe we de gebouwde omgeving kunnen en moeten verduurzamen. Jij hebt daar vast en zeker een beeld bij en daar zijn we dan ook benieuwd naar. Omschrijf je idee, vertel daarbij waarom wij als Arcadis daaraan moeten meewerken en vinden we het idee goed, dan is dat in ieder geval aanleiding voor een leuk gesprek.


Wat vragen wij?

Zit jij in de laatste fase van je hbo- of wo studie en ben je enthousiast om het gedachtegoed rondom duurzaamheid of digitalisering naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan op deze vacature!

Ben jij proactief, een zelfstarter, analytisch sterk en gedreven om je te verdiepen in thema’s rondom duurzaamheid? We lezen in jouw sollicitatie graag terug naar welke opdracht jouw voorkeur uitgaat, of welk eigen initiatief jij hebt.

Ben je benieuwd naar de andere stageplekken die we aanbieden op het gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving? Klik hier voor het overzicht. Als je geïnteresseerd bent in meerdere thema’s, het nog niet weet of juist benieuwd bent wat er nog meer mogelijk is, kun je ook een open sollicitatie indienen bij één van de vacatures.

Solliciteren op deze vacature kan tot 16 november 12:00. Op 8 december zullen we een selectiemiddag organiseren. Je hoort in de week van 28 november of je hiervoor uitgenodigd bent.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  
 
Arcadis biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. De inhoud van de opdracht bepalen we samen. Tijdens je stage mag je je werk flexibel indelen op verschillende locaties en werktijden. Daarnaast leer je collega’s beter kennen door deel te nemen aan activiteiten van bijvoorbeeld de actieve jongerenvereniging The Young Part. Veel stagiairs/afstudeerders groeien door naar een junior positie. Leren bij Arcadis betekent ook dat je een stagevergoeding krijgt. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wies van Hoek, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1167 2571 of via wies.vanhoek@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton.

Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:

 • Reden sollicitatie
 • Maximale reisbereidheid
 • Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
 • Taalbeheersing

Wat ga je doen?Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Arcadis. Binnen onze Business Area Places willen we onze vooraanstaande duurzame positie verder versterken. Ieder semester gaat er een…

Wat ga je doen?

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Arcadis. Binnen onze Business Area Places willen we onze vooraanstaande duurzame positie verder versterken. Ieder semester gaat er een groep gemotiveerde studenten aan de slag bij Arcadis met diverse thema’s op het gebied van duurzaamheid. In dit blog lees je de ervaringen van één van deze studenten. Wil jij hier als student aan bijdragen? Ook als meewerkstagiair kun je hier aan deelnemen.

Binnen onze organisatie zien we een toename van duurzame vragen, vooral in de voorfase van projecten. We zoeken een stagiair die ons kan ondersteunen in het vertalen van duurzaamheid in projecten. Het kunnen diverse projecten zijn, maar vooral ook ontwerp-projecten in interdisciplinaire teams. Projecten varieren van een transformator gebouwen voor de netbeheerders tot een nieuw hoofdkantoor, maar ook renovatie van maatschappelijk vastgoed of het ontwikkelen van woonwijken. Dynamiek, holistisch concreet maken zijn wel de belangrijkste termen. Je kunt ook meedraaien in het organiseren van de wereldwijde Communitie of Practice en de programmatische ontwikkeling van de value proposition Net Zero Communities and facilities of in het verder professionaliseren van het duurzaamheidsprogramma binnen Places in Nederland.

Wat vragen wij?

Zit jij in de laatste fase van je hbo- of wo studie en ben je enthousiast om het gedachtegoed rondom duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan op deze vacature!

Ben jij proactief, een zelfstarter, analytisch sterk en gedreven om je te verdiepen in thema’s rondom duurzaamheid? We lezen in jouw sollicitatie graag terug naar welke opdracht jouw voorkeur uitgaat, of welk eigen initiatief jij hebt.

Solliciteren op deze vacature kan tot 16 november 12:00. Op 8 december zullen we een selectiemiddag organiseren. Je hoort in de week van 28 november of je hiervoor uitgenodigd bent.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

Arcadis biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. De inhoud van de opdracht bepalen we samen. Tijdens je stage mag je je werk flexibel indelen op verschillende locaties en werktijden. Daarnaast leer je collega’s beter kennen door deel te nemen aan activiteiten van bijvoorbeeld de actieve jongerenvereniging The Young Part. Veel stagiairs/afstudeerders groeien door naar een junior positie. Leren bij Arcadis betekent ook dat je een stagevergoeding krijgt. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wies van Hoek, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1167 2571 of via wies.vanhoek@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton.

Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:

 • Reden sollicitatie
 • Maximale reisbereidheid
 • Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
 • Taalbeheersing

Wat ga je doen? Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Arcadis. Binnen onze Business Area Places willen we onze vooraanstaande duurzame positie verder versterken. Ieder semester gaat er een groep [&…