Aanstaande Evenementen

• Dit evenement is voorbij.

Lustrum V | Beachparty!

12 mei om 19:00 - 13 mei om 02:00

Beste leden, oud-leden, studenten en medewerkers,

Een aantal van onze oud-leden hadden de eer om bij het allereerste Trifonius-feest ooit te zijn. Het themafeest tijdens het 5e lustrum kan dan ook niets anders zijn dan waar het allemaal mee begonnen is: een BEACHPARTY! Door niet alleen onze eigen studievereniging uit te nodigen, maar ook andere verenigingen in Arnhem en Nijmegen moet dit feest een grote festiviteit worden.

Alle leden, oud-leden, studenten, medewerkers en leden van overige verenigingen in Arnhem en Nijmegen zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Begin:
12 mei om 19:00
Einde:
13 mei om 02:00
Kosten:

Commissie Zwaartepunt
lustrum@svtrifonius.nl
Site:

Jessie D
Korenmarkt 14
Arnhem, Gelderland 6811GV Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar