Aanstaande Evenementen

• Dit evenement is voorbij.

Lustrum V | Lezingen (geannuleerd)

11 mei om 19:00 - 21:30

Beste leden, oud-leden, studenten en medewerkers,

Door omstandigheden hebben wij de lezingen helaas moeten annuleren.

Vanaf 19 uur zullen wij starten in een mooie oude bioscoopzaal waar 3 LEZINGEN gehouden worden. Om iedereen in de zaal één en al oor te laten zijn, zullen de lezingen bijvoorbeeld over innovatieve uitvindingen, bijzondere projecten of nieuwe toepassingen in de bouw en civiele techniek gaan.

Denkt u als bedrijf nu: ‘Wij kunnen een lezing neerzetten waar iedereen steil van achterover slaat’? Neem dan contact op met lustrum@svtrifonius.nl

Alle leden, oud-leden, studenten en medewerkers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Datum:
Tijd:
Kosten:

Commissie Zwaartepunt
lustrum@svtrifonius.nl
Site:

Rembrandt Theater
Velperplein 10
Arnhem, 6811AS Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar