Voort

Ons Verhaal

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek, zonder de mens? Techniek begint met nieuwsgierigheid. In alles een uitdaging zien. De dingen om je heen willen vernieuwen, verbeteren. Omdat het anders kan. Beter kan.

Wij geloven in die mensen. De mensen achter de techniek. Bij wie innovatie voorop staat. Zij trekken de kar van onze samenleving. Het zijn de ambitieuze denkers en de ijverige doeners. Zij die het onmogelijke mogelijk maken. Door hen te verbinden ontstaat vooruitgang.

Dat is wat we doen. We brengen technische professionals bij elkaar. En we brengen ze verder. We doen er alles aan om hen boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie.

Groei verder. Ga Voort.

Intake

Vanaf het eerste moment sta jij centraal. Wie ben jij? Wat beweegt jou? Wat zijn je ambities? En vooral: hoe kunnen we die samen waarmaken? Op basis hiervan verkennen we de markt. We kijken welke opdrachtgever bij jou past. En op welk project jij kan floreren. Na onze kennismaking zoeken we voor jou de juiste plek.

Op gesprek

Tussen de intake en het gesprek bij de opdrachtgever begeleiden we je zo goed mogelijk. We helpen je voorbereiden en gaan met je mee op gesprek bij de opdrachtgever. Ben zowel jij als de opdrachtgever positief? Dan vervolgen we het sollicitatietraject. Dat sluiten we af met een arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Start

Welkom, je carrière bij Voort gaat nu van start. De komende maanden krijg je de kans om ontzettend veel te leren. We gooien je niet in het diepe, maar je bent ook zeker niet bang om uitgedaagd te worden. Iedere drie maanden bekijken we waar je staat. Of je de richting op gaat die jij voor ogen hebt.

  • 1 maand: proeftijd
  • 3 maanden: evaluatie
  • 6 maanden: evaluatie
  • 12 maanden: contractbespreking

Vervolg

Na een jaar zijn er verschillende opties. Verlenging of een vast contract. In dienst bij ons, of bij de opdrachtgever. Samen bepalen we hoe we jouw eerste jaar vervolg geven.

Nieuw project

Wil je ontdekken waar jouw kracht ligt door bij meerdere opdrachtgevers ervaring op te doen? Bij Voort sta je nooit stil.

Voort Academy

Bij Voort ben je nooit uitgeleerd. Wil jij je technische vakkennis op peil houden? Of wil je nieuw terrein verkennen? Prikkel je ontwikkeling met één van onze trainingen of opleidingen aan de Voort Academy.