s.v. Trifonius

Snetselaar

Snetselaar Constructieve Ingenieurs die het verschil maken

Snetselaar is een zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau in Ede. We zijn constructieve ingenieurs die het verschil willen maken met praktische adviezen en persoonlijk contact. In ruim 20 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in verschillende rollen en diensten binnen onze projecten. Met een team van ruim 20 medewerkers kennen we een keur aan kwaliteiten en competenties. We willen ons onderscheiden in de volgende specialismen. Daar zijn we dan ook echt goed in!

ontwerpen in BIM. In onze visie heeft BIM de toekomst in de bouw. Wij werken dan ook bij voorkeur onze projecten uit in BIM. Deze visie dragen wij dan ook uit naar onze opdrachtgevers en andere ontwerpteampartners.

 

  • engineering van staalconstructies. We zijn sterk in staal. Als staalengineer verzorgen we complete berekeningen en tekeningen voor staalconstructie in de bouw, industrie of civiele techniek. Veel van deze projecten zijn in het buitenland of in aardbevingsgevoelige gebieden.
  • transformaties & renovaties. We gaan voor slim hergebruik van bestaande constructies, zodat leegstand of sloop voorkomen kan worden. Hierbij focussen we ons op de mogelijkheden die bestaande gebouwen bieden.

 

Snetselaar is ook een veelzijdig bureau. Deze veelzijdigheid laat zich zien in de verschillende rollen en de diversiteit aan diensten en opdrachtgevers. Tussen de verschillende rollen weten wij ons als onafhankelijk en zelfstandig bureau soepel te bewegen. Onze diensten doen wij voor ontwikkelaars, aannemers, architecten, staalbouwers en leveranciers van bouwconcepten. Hier lees je meer over onze rollen en diensten.

Werken bij Snetselaar betekent groeien. Niet alleen als bedr groeien wij in onze rol, maar ook jij krijgt volop ruimte om je te ontwikkelen. Je werkt aan veel verschillende soorten projecten en bent bij het hele traject betrokken. Daarnaast is er vanwege de grootte van ons bedijf veel ruimte om door te groeien.

Groeien doe je niet alleen. Bij Snetselaar werken veel verschillende mensen met net zoveel verschillende kwaliteiten, waarvan je veel kunt leren. We staan dan ook voor een goede begeleiding en uitgebreide mogelijkheden voor training en opleiding. En deze begeleiding begint al tijdens het onderwijs. Zo onderhouden we goede contacten met het beroepsonderwijs en bieden we regelmatig een praktijkplaats voor stagairs of afstudeerders aan het HBO of WO.

Meer weten over Snetselaar, bekijk onze website en volg onze Facebook en LinkedIn.