Seesing Personeel

Ben jij (bijna) klaar met studeren en op zoek naar een baan in de Achterhoekse bouwsector?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Wij mogen namelijk de meeste bouw- en bouwgerelateerde bedrijven uit deze regio tot onze klantenkring beschouwen en rekruteren voor hen veel UTA-kandidaten op uiteenlopende functies.

Wil je dus vrijblijvend een gesprek aangaan om te achterhalen wat er zoals beschikbaar is aan bedrijven en functies en welk bedrijf het best bij jouw wensen en eisen past? Dan kunnen wij jou hier goed over adviseren. In een persoonlijk gesprek leren wij jou graag beter kennen; Wat drijft jou? Welke (werk)omgeving past bij jou? Waar liggen jouw kwaliteiten? En waar word jij gelukkig van? Dit stelt ons namelijk in staat om jou te adviseren over de functies en bedrijven die goed bij jou passen en jou bij hen, indien je dit wenst, ook daadwerkelijk voor te stellen.

Kortom, via Seesing Personeel heb je ineens toegang tot vrijwel alle bouwgerelateerde werkgevers in de regio. Interesse? Neem contact op met onze collega’s van de bouwsector voor een afspraak in Lichtenvoorde of Doetinchem.

Sandy Schuurmans: Sandy
Nardy Kemperman: Nardy

Seesing Personeel

Vestiging Lichtenvoorde:
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

Vestiging Doetinchem:
Havenstraat 1
7005 AG Doetinchem
Telefoon: 0544-353739
Website: www.seesingpersoneel.nl/bouw-vacatures