Voorzitter

Mijn naam is Lobke Bongaerts, ik ben 21 jaar en ik studeer bouwkunde. Ik heb mijn derde jaar afgerond en ben nu tijdelijk aan het werk bij een heel vet architectenbureau. Dit jaar ga ik mijn werk combineren met het voorzitterschap van de mooiste vereniging van Arnhem!

Komend jaar is een bijzonder jaar voor de vereniging, we worden namelijk 25 jaar in maart! Dat betekent alweer het 5de Lustrum met heel veel leuke en leerzame activiteiten.

Het is het jaar na corona en het jaar van onze 25ste verjaardag, een groot feest dus! Maar vergeet niet dat Trifonius ook heel veel te bieden heeft op school gerelateerd gebied!

Ik hoop dat we komend jaar weer heel veel leuke nieuwe actieve leden erbij krijgen en dat we er samen een heel mooi jaar van gaan maken!