Voorzitter

Mijn naam is Caspar van Bree. Ik ben 23 jaar oud, kom uit Eersel en ik woon nu in Arnhem. In 2017 ben ik aan de HAN begonnen aan de studie Bouwkunde en ben inmiddels 2e jaar bouwkunde student. In mijn eerste jaar bij s.v. Trifonius ben ik commissielid geweest van Schuif. Vorig studiejaar was ik de commissaris Extern van s.v. Trifonius , als commissaris Extern houd ik mij bezig met alle externe relaties waaronder bedrijven bij s.v. Trifonius. Dit jaar mag ik mijzelf voorzitter noemen van s.v. Trifonius. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor alle zaken binnen de verenigingen. Hierdoor zorg ik dat ik ten alle tijden weet wat er speelt binnen de vereniging. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er met het gehele bestuur, weer een super jaar van maken.