Vicevoorzitter

Hallo!

Ik ben Mats van Kleef, ondertussen al weer 4de jaars Bouwkunde. Ik kom uit Zwolle en woon nu alweer (bijna) 2 jaar in het mooie Arnhem. Ik heb meerdere commissies gedaan en heb mij altijd volledig ingezet voor onze vereniging. Dit jaar heb ik een mooie functie als vicevoorzitter die ik ga vervullen.

Dit jaar ga ik mij vooral focussen op het professionaliseren van de vereniging en dan met name de media. Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de website en hoop dan ook dit jaar een mooie nieuwe website te kunnen bouwen voor jullie. Verder ga ik mij volledig inzetten voor de vereniging en kijken naar de toekomst van de vereniging.

Als laatste ben ik altijd te benaderen voor vragen, en ik ben altijd in voor gezelligheid! Graag zie ik jullie een keertje in het hok voor een biertje!