Moment

De commissie moment (vroeger ‘ondersteunend’) is de PR-commissie van s.v. Trifonius. Alle public relations worden, in samenwerking met het bestuur, door deze commissie verzorgd. In de praktijk komt dit neer op:
– Het actualiseren en onderhouden van deze website door middel van blogs, weetjes en nieuws over de opleiding
– Het actueel houden van de openbare Facebook-pagina van s.v. Trifonius
– Promotieacties om s.v. Trifonius op de kaart te zetten
– Leuk beeldmateriaal van activiteiten publiceren

Samenvattend is moment een commissie die eigenlijk alles doet om s.v. Trifonius op te laten vallen. Dan is echter de vraag: doet de vereniging dat ook?
Daarom zullen wij als moment 2018/2019 heel veel nieuwe dingen gaan maken. Wij zullen ons bezig houden met een compleet nieuwe website.
Deze website willen wij zoveel mogelijk actualiseren door bewegend materiaal, aangezien s.v. Trifonius steeds meer materiaal maakt, en meer actuele pagina’s van de evenementen en wat zoal de student bezig houdt.

Dit jaar wordt moment vertegenwoordigd door de volgende leden:

Martijn Jacobs (Voorzitter)
Karen Niesing