Impuls

De impuls is het product van scalaire grootheid ‘massa’ en de vectoriële grootheid ‘snelheid’. De impuls is dus ook een vectorgrootheid, met dezelfde richting als snelheid.

De “eerstejaars” commissie binnen s.v. Trifonius is de commissie met de leukste eerstejaars. De commissie is verantwoordelijk voor de meeloopdagen en organiseert een vet feest. Het onderwijsbureau van de faculteit Built Environment was tot 2012 volledig verantwoordelijk voor het organiseren van de meeloopdagen. Sindsdien is er een nieuwe commissie binnen s.v. Trifonius opgericht, want voor eerstejaars leden is er geen betere manier om de achtergrond van de faculteit te leren kennen dan via het onderwijsbureau. Ook voor de meeloopdagen zijn de eerstejaars studenten de beste vertegenwoordigers en referenties voor de opleidingen. Zij komen net van een vooropleiding of een ander traject waardoor zij geïnteresseerde aankomende studenten het beste kunnen informeren over onder andere studie- en schoolkeuze en het verhuizen naar een vreemde stad.

Eerstejaars weten als geen ander hoe het is om op een vreemde school te komen, bij vreemde mensen, en vooral een grote vreemde omgeving. De hoofdtaak van deze commissie is dan ook het begeleiden van aankomende studenten gedurende deze dagen én het brengen van sfeer binnen onze faculteit.

Natuurlijk is Impuls voor veel aankomende studenten het eerste contact met s.v. Trifonius. Naast het meegeven van een eerste indruk van de opleiding zijn zij ook het eerste visitekaartje van s.v. Trifonius.

De meeloopdagen zijn de afgelopen jaren een groot succes geweest door de verschillende, maar zeer gemotiveerde eerstejaars studenten met hun fantastische inzet. Wij, als de commissie van 2023/2024, zullen ons dan ook met de volle 100% in gaan zetten om eenzelfde resultaat neer te zetten als onze voorgangers hebben neergezet, om evenveel of zelfs meer nieuwe aanmeldingen te krijgen voor het komende studiejaar.

Impuls 2023/2024:

  • Isa Gerritzen (Voorzitter), 18 jaar, Bouwkunde 22′-23′.
  • Brent Jansen, 22 jaar, Bouwkunde 23′-24′.
  • Yannick Rijnhout, 18 jaar, Boukunde 23′-24′.
  • Sophie Dekker, 20 jaar, Bouwkunde 23′-24′.
  • Chris Bron, 18 jaar, Civiele Techniek 23′-24′.
  • Silke Lindeman, 19 jaar, Bouwkunde 23′-24′.
  • Demi Jansen, 16 jaar, Bouwkunde 23′-’24’.
  • Madelin Kroes, 18 jaar, Bouwkunde 23′-24′.