s.v. Trifonius

Vakantiewerk in de Civiele Techniek of Bouwkunde

Vakantiewerk in de Civiele Techniek of Bouwkunde

Vacaturenaam

Vakantiewerk in de Civiele Techniek of Bouwkunde

Bedrijfsnaam

Enginear 

Werkzaam via detacheringsbureau (ja of nee)

Ja

Locatie

Diverse locaties door heel het land!

Uren per week

24-40 uur

Korte omschrijving (max. 5 zinnen)

Gedurende de zomervakantie liggen er vaak projecten bij bedrijven waar zij extra handen voor nodig hebben. Daarom hebben wij de vakantiepoule in het leven geroepen. Dit is de perfecte kans om tijdens de zomervakantie wat extra praktijkervaring op te doen bij een organisatie in jouw vakgebied. Enginear kent als arbeidsmiddelingsbureau bedrijven door heel het land, dus we kijken graag mee bij jou in de regio.

Functie omschrijving

Bij een Enginear vakantiebaan gaat het om project ondersteunende werkzaamheden bij een organisatie in jouw vakgebied. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden zoals tekenwerk of dataverwerking. Enginear is hierin afhankelijk van de projecten die spelen bij bedrijven. We kunnen dus niet met 100% zekerheid zeggen dat we ook voor jou de perfecte vakantiebaan vinden. Maar we gaan in ieder geval ons best doen iets te vinden wat goed bij jou past!

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor een vakantieproject stellen wij de volgende eisen:

  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar, fulltime beschikbaarheid is een pré;
  • Je bent minimaal 7 weken beschikbaar, een langere beschikbaarheid is een pré;
  • Je volgt een opleiding in de richting van Civiele Techniek, Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening, Land- en Watermanagement of een andere aanverwante studie in het vakgebied van de gebouwde omgeving;

Je hebt een goed beeld van wanneer je op vakantie gaat in de zomerperiode.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je als werkstudent aan de slag gaat bedraagt je salaris minimaal 10 euro per uur en je reiskosten worden vergoed.
Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter en Enginear zal contact met je opnemen om persoonlijk te bespreken welke mogelijkheden er zijn die goed bij jouw wensen passen.

Info over het bedrijf

Enginear is een innovatieve speler in de arbeidsbemiddelingsmarkt die is ontstaan vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van meer dan 15 jaar specialistische matching en loopbaanbegeleiding. Bij Enginear draait het om het creëren van carrières voor studenten en ingenieurs met maximaal drie jaar werkervaring op bachelor of master-niveau.

 

Wij zijn specialist in het vakgebied van de Civiele Techniek, Bouwkunde en Geo-informatie. Ook wel aangeduid als het vakgebied van de Gebouwde Omgeving, ofwel Built Environment.

Voor- en achternaam

Laurie van Bemmel

Telefoon

+31 6 – 4133 5013

E-mail

laurie@enginear.nl

Link naar de website

Klik hier