s.v. Trifonius

Vacature Officier Bouwtechniek

Vacature Officier Bouwtechniek

Vacaturenaam

Officier Bouwtechniek

Bedrijfsnaam

Ministerie van defensie, Koninklijke Luchtmacht

Werkzaam via detacheringsbureau (ja of nee)

Nee

Locatie

De Genielocaties zijn in de buurt van ’s-Hertogenbosch (Hedel, Vught), Eindhoven (Oirschot), Arnhem (Schaarsbergen) en Zwolle (Wezep).

Uren per week

38

Korte omschrijving (max. 5 zinnen)

De Genie kun je zien als een groot aannemersbedrijf en de weg- en waterbouwkundigen van de Landmacht. Als Military Engineering ben je in staat om onder alle omstandigheden eenheden te ondersteunen in het gevecht om mobiliteit ongeacht terrein te blijven garanderen. Door vernieling of opwerpen van hindernissen dient een vijand gestopt te kunnen worden. Genisten bouwen kampementen, slaan waterbronnen, beschermen eigen troepen tegen granaten en giftige gassen.  

 

 

 

Functie omschrijving

De Genie kun je zien als een groot aannemersbedrijf en de weg- en waterbouwkundigen van de Landmacht. Als je kiest voor Military Engineering bij de Genie, dan ben je in staat, onder alle omstandigheden eenheden te voorzien van militair (Genie) technische ondersteuning. Genisten zijn gevechtsondersteuners, verbinden oevers door het slaan van bruggen en het leggen van pontons. Genisten bouwen en herstellen infrastructuur, wij ruimen mijnen en hindernissen zodat de eigen gevechtseenheden verder kunnen met het gevecht. Genisten vernietigen infrastructuur waar de tegenstander gebruik van kan maken en bouwen hindernissen om de vijand te stoppen. Genisten bouwen kampementen, slaan waterbronnen in droge gebieden en beschermen de eigen troepen tegen granaten en giftige gassen. Jij gaat als officier leiding geven aan circa 40 militairen in een dynamische omgeving waarin een beroep gedaan wordt op je technisch- en organisatorisch improvisatietalent. Als Genie Officier-genie ben je de adviseur van de commandant. Genisten werken altijd samen, vertrouwen blindelings op elkaar, weten van aanpakken, bezitten grote technische kennis en improvisatievermogen, zijn doortastend, lossen problemen op en zorgen voor elkaar en voor anderen. Ongeacht rang of stand. We ontwikkelen en stimuleren jouw leidinggevende kwaliteiten in een veilige en coachende omgeving.

Functie-eisen

HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden

Loon bij start opleiding/ (lagere) collectieve zorgverzekering/ eigen (tand)artsen/ eigen sportfaciliteiten/ geen studieschuld/ avontuurlijk/ uidagend/ carriere mogelijkheden/ gratis (extra)rijbewijs

Info over het bedrijf

Werkenbijdefensie.nl

 

Voor- en achternaam

Kapitein Stanley Polak

Telefoon

06-22163465

E-mail

Recruiternoordoost302@werkenbijdefensie.nl

Link naar de website

https://werkenbijdefensie.nl/vacature/officier-bouwtechniek-hbowo-1-130.html