Vacature Officier Bouwkunde/Civiele Techniek

Vacature Officier Bouwkunde/civiele techniek

Vacaturenaam

Officier Bouwkunde/civiele techniek

Bedrijfsnaam

iMinisterie van defensie, Koninklijke Luchtmacht

Werkzaam via detacheringsbureau (ja of nee)

Nee

Locatie

Je gaat werken bij een van de onderdelen van de Luchtmacht, die verspreid over Nederland gevestigd zijn, of bij de Defensie Vastgoed Dienst die eveneens op diverse locaties in het land is gevestigd.  

Uren per week

38

Korte omschrijving (max. 5 zinnen)

Verantwoordelijk voor de infrastructuur van een vliegveld met specifieke eisen aan start en landingsbaanstelsel. Gebouwen en infrastructuur zijn voortdurend aan onderhoud onderhevig hetzij renovatie, sloop of nieuwbouw. De afdeling Bouwkunde/Civiele Techniek van de Luchtmacht leidt die activiteiten in goede banen en zorgt ervoor dat alles voldoet aan wet- en regelgeving. Als Officier Bouwkunde/Civiele Techniek is je taakomschrijving afhankelijk van het onderdeel waar je wordt geplaatst.

 

Functie omschrijving

Met zijn gebouwen, wegen en kabel- en leidingstelsel lijkt een Luchtmachtbasis op een klein dorp. Maar niet zomaar een dorp. Aan de start- en landingsbaan worden bijvoorbeeld heel andere eisen gesteld dan aan een verkeersweg. Wat wel vergelijkbaar is, is dat aan al die gebouwen en infrastructuur voortdurend onderhoud wordt gepleegd en dat er wordt gerenoveerd, gesloopt en gebouwd. De afdeling Bouwkunde/Civiele Techniek van de Luchtmacht leidt die activiteiten in goede banen en zorgt ervoor dat alles voldoet aan wet- en regelgeving. Als Officier Bouwkunde/Civiele Techniek is je taakomschrijving afhankelijk van het onderdeel waar je wordt geplaatst. Als je op een Luchtmachtbasis gaat werken stuur je het onderhoud aan van alles wat op het terrein onder en boven de grond is aangelegd. Ga je bij de Luchtmachtstaf werken, dan ze je samen met de toekomstige gebruikers renovatie- en nieuwbouwprojecten op stapel en begeleid je deze ook van het begin tot het eind. Je kunt ook bij de Defensie Vastgoed Dienst gaan werken, het vastgoed- en ingenieursbureau van Defensie, dat in de praktijk alle projecten begeleidt.

Functie-eisen

HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden

Loon bij start opleiding/ (lagere) collectieve zorgverzekering/ eigen (tand)artsen/ eigen sportfaciliteiten/ geen studieschuld/ avontuurlijk/ uitdagend/ carrière mogelijkheden/ gratis (extra)rijbewijs

Info over het bedrijf

Werkenbijdefensie.nl

 

Voor- en achternaam

Kapitein Stanley Polak

Telefoon

06-22163465

E-mail

Recruiternoordoost302@werkenbijdefensie.nl

Link naar de website

https://werkenbijdefensie.nl/vacature/officier-bouwkundeciviele-techniek-hbowo-1-48.html