s.v. Trifonius

Vacature Junior ontwerper Baan & Spoor

Vacature Junior ontwerper Baan & Spoor

Vacaturenaam

Junior ontwerper Baan & Spoor

Bedrijfsnaam

Arcadis Nederland BV

Werkzaam via detacheringsbureau (ja of nee)

Nee

Locatie

Amersfoort

Uren per week

32 t/m 40 uur

Korte omschrijving (max. 5 zinnen)

Ben je recent afgestudeerd en wil je je breed ontwikkelen in het spoorvak? Solliciteer dan op deze startersfunctie!Dan heeft Arcadis in Amersfoort een hele leuke vacature voor jou!

Functie omschrijving

De komende jaren wordt veel geïnvesteerd in bestaande en nieuwe rail infrastructuur in onder meer Groot Brittannië en het Midden Oosten. Als Arcadis Nederland zijn we hier samen met onze Britse collega’s nauw bij betrokken. De Nederlandse markt biedt ons ook veel werk en de combinatie met de ontwikkelingen in het buitenland geeft ons een goed perspectief voor de toekomst. Daarom bieden wij een vacature aan voor een junior ontwerper Baan & Spoor.

Je komt te werken op onze vestiging in Amersfoort (stationslocatie) binnen de divisie Infrastructuur, marktgroep Rail & OV, adviesgroep Ruimtelijk Ontwerp. Deze adviesgroep houdt zich bezig met het werkveld van bovenleiding, baan & spoor en kabels & leidingen. Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zich breed ontwikkelen, zal je  kennis gaan maken met al deze werkvelden. Een voorbeeld van een project waar wij op dit moment in Nederland mee bezig zijn is de Uithoflijn.

Naast dat je je deze werkvelden eigen gaat maken, is het in jouw functie belangrijk dat je het ontwerpproces leert kennen en doorgronden. Jouw uitdaging wordt om de klantvraag goed te vertalen naar een oplossing. Wat is de vraag achter de vraag die de klant stelt? Hoe pak je het ontwerp op en hoe ga je zorgen voor de integraliteit van het ontwerp? Je werkt hierbij veel samen met nationale en internationale collega’s.

Daarnaast zijn we continu bezig om ons ontwerpproces te verbeteren. We werken steeds meer met BIM (Bouwwerk Informatie Model) en automatiseren het ontwerpproces maximaal door middel van SE (Systems Engineering).

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • het maken van ontwerpen;
  • het maken van opname rapportages (buiten);
  • het opstellen van contractdocumenten voor diverse contractvormen;
  • onder begeleiding van een ervaren collega integraal afstemmen van het ontwerp.

 

Wil je weten hoe het is om als junior aan de slag te gaan binnen Arcadis, lees dan de blogs van onze ambassadeurs

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die systematisch en accuraat werkt. Je bent klantgericht en kostenbewust. Je vindt het leuk om na te denken over ontwikkelingen in het ontwerpproces en daar een actieve bijdrage aan te leveren.
 
Jouw profiel:

  • Afgeronde hbo opleiding in technische richting, bij voorkeur civiele techniek;
  • Behendig met ontwerpprogramma’s AutoCad en/of Mircostation;
  • Heldere communicatie in woord en geschrift zowel Nederlands als Engels. 

Graag lezen wij in je motivatiebrief over jouw affiniteit met rail.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame contractsolutions op basis van  onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden onze mensen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

 

Info over het bedrijf

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, campus recuiter, via telefoonnummer +31 (0)6 5073 6808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Voor- en achternaam

Raïscha O’Prinsen

Telefoon

+31 65073 6808

E-mail

Raischa.oprinsen@arcadis.com

Link naar de website

Klik hier