Secretaris

Mijn naam is Roan Hendriks, ik ben 20 jaar en ik zou nu eigenlijk in het vierde jaar van de studie Bouwkunde zitten. Om me volledig te kunnen focussen op het bestuursjaar, heb ik ervoor gekozen om een tussenjaar te combineren met werk en bestuur. In het derde jaar ben ik mijzelf gaan specialiseren in de richting van constructie, waarbij ik ook een stage ben gaan lopen in deze richting.

In mijn vrije tijd kan je mij vinden in de sportschool, voetbal ik en houd ik ervan om een drankje te doen met mijn vrienden.

In het tweede jaar van mijn studie ben ik de vereniging in gerold vanwege de wintersport die jaarlijks gehouden wordt. Ik was nog nooit op wintersport geweest en dit leek mij een leuke kans om het eens mee te maken. Na 10 ontzettend gezellige dagen ben ik actief gaan deelnemen aan de activiteiten.

In mijn tweede jaar wilde ik mij wat meer inzetten voor de vereniging, dus ben ik als vice-voorzitter aan de slag gegaan bij commissie Impuls. Dat beviel mij goed, en merkte dat ik enthousiast genoeg was om me kandidaat te stellen voor de functie Secretaris. Dat houdt in dat ik tijdens de vergaderingen de notulen opstel, de actiepunten bijhoudt, de mail bijhoudt, de nieuwsbrief schrijf en nog veel andere leuke taken!