Penningmeester

Mijn naam is Tijmen van den Bersselaar 20 jaar en ik zit inmiddels voor het 3e jaar op de studie bouwkunde. Zelf kook ik graag en hou ik erg van gezelligheid.

Het aankomend jaar belooft veel goeds. Corona lijken we eindelijk in ons verleden te kunnen laten. Hierdoor heb ik hoop er weer een mooi jaar van te maken waarbij wij het gemis van vorig jaar meer dan goed kunnen maken.

Het is mijn visie om tijdens dit jaar te kijken naar de financiële risico’s maar nog veel belangrijker naar de financiële kansen. Het is mijn doel om de vereniging dit jaar op een zo goed mogelijke manier financieel te begeleiden en ik streef samen de rest van het bestuur naar het behalen van een zo goed mogelijk resultaat.

Als je mij door school ziet lopen spreek me gerust aan als je vragen over s.v. Trifonius hebt of over de verschillende manieren hoe jij je bij s.v. Trifonius kan aansluiten. Wie weet tot het nieuwe schooljaar of bij lokaal 99!