Penningmeester

 

Mijn naam is Kieran de Reus 22 jaar en ik zit inmiddels in het 4e en laatste jaar van mijn opleiding civiele techniek. Mijn hobby’s zijn: boulderen, wielrennen en gitaarspelen.

Het aankomende jaar zal een ander jaar worden dan normaal. Er zullen activiteiten niet door kunnen gaan omdat ook wij ons voor onze en jullie bescherming houden aan de RIVM-richtlijnen. Desalniettemin gaan het bestuur en de verschillende commissies er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we er alsnog een gezellig en leuk schooljaar van maken.

Het is mijn visie om tijdens dit jaar te kijken naar de financiële risico’s maar nog veel belangrijker naar de financiële kansen. Het is mijn doel om de vereniging dit jaar op een zo goed mogelijke manier financieel te begeleiden en ik streef samen de rest van het bestuur naar het behalen van een zo goed mogelijk resultaat.

Als je mij door school ziet lopen spreek me gerust aan als je vragen over s.v. Trifonius hebt of over de verschillende manieren hoe jij je bij s.v. Trifonius kan aansluiten. Wie weet tot het nieuwe schooljaar of bij lokaal 99!