Vacature Junior System Engineering / integraal ontwerper

Korte info

Vacaturenaam

Junior System Engineering / integraal ontwerper

Bedrijfsnaam

Arcadis Nederland BV

Werkzaam via detacheringsbureau (ja of nee)

Nee

Locatie

Amersfoort

Uren per week

32 t/m 40 uur

Korte omschrijving (max. 5 zinnen)

Ben je pas afgestudeerd en wil jij je ontwikkelen op het gebied van integraal wegontwerp en Systems Engineering? Dan heeft Arcadis in Amersfoort een hele leuke vacature voor jou!

Gedetailleerde info

Functie omschrijving

Voor onze adviesgroep Wegen zijn wij op zoek een trainee integraal ontwerp en SE. Je ondersteunt de ontwerper bij het opstellen van een integraal wegontwerp met teken- en ontwerpwerk. Daarnaast heb je een rol in de afstemming van de inhoudelijke ontwerpwerkzaamheden met onze Global Excellence Centre in Roemenië. Je coördineert en controleert het deel van de inhoudelijke werkzaamheden die daar worden uitgevoerd.

In onze projecten werken wij conform Systems Engineering. Je draagt bij aan het gestructureerd en herleidbaar komen van klanteisen tot ontwerpoplossingen. 

Hierbij maak je gebruik van het pakket Relatics.

De adviesgroep Wegen houdt zich bezig met het realiseren van integrale complexe infrastructuursystemen in alle fases van die projecten. Aspecten die binnen deze projecten worden opgepakt, zijn het opstellen van integrale ontwerpen voor wegen met behulp van systems engineering en het opstellen van realisatiecontracten volgens de UAV-GC.

Projecten variëren van projecten in de planfase die op kantoor worden uitgewerkt tot projecten voor aannemers (op locatie), of in overleg eventueel voor kortere of langere tijd in het buitenland. Het is belangrijk dat je flexibel bent en het leuk vindt om op verschillende locaties te werken.

Voorbeelden van onze projecten zijn:

Wil je weten hoe het is om als junior aan de slag te gaan binnen Arcadis, lees dan de blogs van onze ambassadeurs.

Functie-eisen

Wij vragen een enthousiaste teamplayer, die gestructureerd werkt, initiatief neemt en flexibel is. Je communiceert gemakkelijk, als integraal ontwerper ben je de spil tussen verschillende disciplines zowel binnen als buiten het team en Arcadis. Daarnaast vind je het leuk om na te denken over ontwikkelingen in het ontwerpproces en daar een actieve bijdrage aan te leveren. Jouw profiel:

  • afgeronde hbo opleiding richting Civiele Techniek;
  • behendig met AutoCad;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is;
  • ervaring met Relatics is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame contractsolutions op basis van  onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden onze mensen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Info over het bedrijf

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marieke van Herwerden, recuiter, via telefoonnummer +31 (0)6 2706 0689 of via marieke.vanherwerden@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contactgegevens

Voor- en achternaam

Marianne Wagner

Telefoon

+31 6 11564528

E-mail

Marianne.wagner@arcadis.com

Link naar de website

Klik hier