Vacature Junior Calculator

Korte info

Vacaturenaam

Junior Calculator

Bedrijfsnaam

A.Hak – Pipelines & Facilities

Werkzaam via detacheringsbureau (ja of nee)

Nee

Locatie

diverse projectlocaties (veelal in Nederland), waarbij overnachting elders noodzakelijk kan zijn

Uren per week

Fulltime

Korte omschrijving (max. 5 zinnen)

Je houdt je bezig met transportleidingprojecten en bijbehorende installaties (pompstations / compressorstations) voor gas, olie, warmte en water voor onze bedrijven Leidingbouw en International.Onder begeleiding krijg je werk zoals het tekenen en uittrekken van hoeveelheden op basis van het bestek. Afhankelijk van je eigen inzet en motivatie kun je op redelijk korte termijn zelfstandig wat kleinere projecten oppakken. 

Gedetailleerde info

Functie omschrijving

Je houdt je bezig met transportleidingprojecten en bijbehorende installaties (pompstations / compressorstations) voor gas, olie, , warmte en water voor onze bedrijven Leidingbouw en International. Uiteraard zorgen we voor een goede begeleiding en krijg je alle ruimte om je in te lezen in onze bestekken en projecten. Uiteraard verwachten we ook veel van je eigen inzet, zelfstandigheid en nieuwsgierigheid en je schroomt er dan ook niet voor om zelf op zoek te gaan naar informatie om je kennis te vergroten. Onder begeleiding krijg je wat werk zoals bijvoorbeeld het tekenen en uittrekken van hoeveelheden op basis van het bestek. Afhankelijk van je eigen inzet en motivatie kun je op redelijk korte termijn zelfstandig wat kleinere projecten oppakken.

 

Uiteindelijk word je verantwoordelijk voor:

 • Zelfstandig opstellen van kostprijscalculaties en offertes aan de hand van aangeleverde bestekken of projectomschrijvingen;
 • Aanvragen van prijzen voor materiaal en onderaanneming en het verwerken van deze gegevens;
 • Verantwoordelijk voor het uitwerken van een passende werkmethode en de daarbij behorende kostprijsbegroting en planning;
 • Overleg en afstemming met diverse interne afdelingen;
 • Het uitwerken van de aanbieding;

Bij opdracht het project overdragen aan de uitvoering.

Functie-eisen

Als eerste ben je proactief en gemotiveerd en heb je de wil om nieuwe dingen te leren en onze materie je eigen te maken. Je kunt zelfstandig werken maar je bent ook een teamplayer binnen onze projectteams. Met je flexibele instelling vindt je het geen probleem te schakelen tussen verschillende projecten en kun je goed overweg met ad hoc werkzaamheden.  Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent assertief. Het spreekt voor zich dat je netjes en nauwkeurig bent in het uitvoeren van je werk.

 

Verder vragen we:

 • bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding Civiele Techniek of WTB;
 • goede kennis van het MS Office pakket;
 • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden op diverse projectlocaties (veelal in Nederland), waarbij overnachting elders noodzakelijk kan zijn;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Fulltime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Allereerst een zeer gedreven werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Op termijn is het mogelijk door te groeien naar bijvoorbeeld een rol buiten op de projecten, zowel nationaal als internationaal. Een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring. We bieden in eerste instantie een tijdelijke dienstverband met mogelijkheid tot verlenging of een vaste overeenkomst bij goed functioneren. Daarnaast bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hierbij kun je denken aan:

 • Opleidingsmogelijkheden;
 • 24 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • 8 % vakantiegeld;
 • Pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage;

Reiskostenvergoeding.

 Info over het bedrijf  

Werken bij A.Hak is werken binnen een internationaal familiebedrijf met ruim 2.500 medewerkers in vaste dienst waar flexibiliteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze zeer goede reputatie en inmiddels ruim 50 jaar ervaring zijn we een bedrijf van formaat in de wereld van verbindingen.

De divisie Pipelines & Facilities houdt zich bezig met de constructie van ondergrondse pijpleidingen en bijbehorende installaties zowel in het veld als binnen de hekken van de industrie. Onder deze divisie vallen A.Hak Leidingbouw, A.Hak International en A.Hak Industrie. Wij zijn actief in de Benelux en diverse landen binnen Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Canada. Als projectenorganisatie kennen wij korte lijnen en een directe en informele bedrijfscultuur. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze klant. Met een enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde groep medewerkers is A.Hak een kwaliteitsgerichte organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Contactgegevens

Voor- en achternaam

Petra Rietveld

Telefoon

06-81031278

E-mail

recruitment@a-hak.nl

Link naar de website

Klik hier