s.v. Trifonius

Wat kan je binnenkort doen?

s.v. Trifonius is dé vereniging van Bouwkunde en Civiele Techniek in Arnhem. Binnen Arnhem is s.v. Trifonius de grootste, oudste en actiefste studievereniging van de HAN.

Feature Image

Evenementen

s.v. Trifonius organiseert ieder jaar voor de 1e jaars studenten Bouwkunde (en Civiele Techniek) een introductie. Belangrijk, want studeren is zóveel meer dan alleen je studie. Met grote blijdschap kunnen we jullie vertellen dat we dit jaar de Introductie weer fysiek kan worden gehouden! Op maandag 23 augustus beginnen we om 11 uur met de intro.

Feature Image

Bijlessen

Wil jij graag bijles geven of krijgen. Stuur een mailtje naar commissarisschoolzaken@svtrifonius.nl ter attentie van David Özdemir.

Feature Image

Vacaturebank

Ben jij op zoek naar een bijbaan of een junior functie bekijk het aanbod op de website.

Bestuur

In de mechanica en constructieleer komt men vaak de term ‘overspanning’ tegen. “Een overspanning is de ruimte die door een dragend constructiedeel wordt overbrugd.” Commissie Overspannend is het bestuur van s.v. Trifonius en is opgebouwd uit 6 leden tijdens het studiejaar 2022 - 2023.

Team Image

Stijn Meijer

Voorzitter

Team Image

Jorieke de Haas

Vicevoorzitter

Team Image

Chantal van der Loos

Secretaris

Team Image

Marijn Gerrits

Penningmeester

Team Image

Kirsten Hermans

Commissaris Intern

Team Image

David Özdemir

Commissaris Schoolzaken

Sponsoren

Studievereniging Trifonius kan niet zonder sponsoren vandaar dat wij ze extra in het zonnetje willen zetten. Heeft u ook interesse in het sponsoren van Studievereniging Trifonius dan kan u contact opnemen met samenwerking@svtrifonius.nl (+31620572966)

Ten Brinke Group ontwikkelt vastgoedprojecten op het gebied vanwoningbouw, retail (winkelcentra, bouw- en supermarkten, speciaalzaken), industriebouw, logistiek, kantoren, ziekenhuizen, klinieken, medische verzorgingscentra, bejaardencentra, fast-food restaurants en benzinestations in Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland. Vanaf de grondaankoop, het ontwikkelen van bestemmingsplannen tot en met het ontwerp, de nieuwbouw, de verhuur, verkoop en oplevering zijn we betrokken. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, gemeenten, beleggers, bedrijven, particulieren, externe projectontwikkelaars of joint venture partners.

Testimonial Image

Ten Brinke Group

Onze naam zegt het al: wij leiden real deal champions op. Dat doen we vanuit het Thuishonk en ín Builders College. Want Building Heroes is willing and able om professionals hun gehele carrière te helpen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en bij het opbouwen van duurzame vitale relaties. Naast werken in teamverband stimuleren we via trainingen zelfsturing en individuele ontplooiing, waarbij het werk bij onze opdrachtgevers altijd als gemeenschappelijk referentiekader dient. Dat doen we op ons ontwikkelplatform Builders College.

Testimonial Image

Building Heroes

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Testimonial Image

Heijmans

Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Testimonial Image

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Onze visie is al snel onze passie geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Met vijf kernwaarden, in combinatie met vijf uitgangspunten voor gedrag, bouwen we aan een unieke One Arcadis cultuur. Een cultuur waarin we mensen centraal stellen en als één team samenwerken leidt tot innovatie, excellence en klantsucces.

Testimonial Image

Arcadis