Commissaris Intern

Ik ben Abel van Grevenhof ik ben een 3e jaars student civiele techniek met afstudeer richting constructie. Ik ben 21 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Steenenkamer. Ik woon nu een jaar op kamers in het centrum van Arnhem. Ik ben met mijn studie begonnen in 2017, het eerste jaar van mijn studie was ik commissie lid bij Impuls. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van meeloopdagen en dergelijken. In mijn tweede jaar ben ik weer commissielid geweest maar toen van de sportcommissie Traagheid. Dit jaar vervul ik de functie Commissaris Intern binnen het bestuur. Dit houdt in dat ik ga over alle commissies en haar leden binnen de vereniging. Ik heb dus veel contact met veel voorzitters van verschillende commissies en wordt dus op de hoogte gehouden wat er allemaal speelt binnen deze commissies. Ik ben ontzettend blij dat ik deze functie dit jaar mag doen en samen met dit bestuur een geweldig jaar mag neerzetten.