Commissaris Intern

Hey, ik ben Niels Mateman, dit jaar actief als commissaris Intern van s.v. Trifonius. Ik ben 20 jaar oud en zit in mijn 3e jaar van voltijd bouwkunde met afstudeerrichting organisatie. Ik loop inmiddels al voor het 4e jaar rond op de HAN en heb ook binnen Trifonius de nodige ervaring. Ik ben actief geweest als commissie lid en voorzitter van Wobble en voorzitter Doorzakking en heb dus inmiddels mijn plek in het bestuur gevonden.

Ik kom uit Westervoort en woon sinds september 2022 op kamers in (Chateau) Rozendaal. Hierdoor ben ik altijd lekker dicht bij school zodat ik veel tijd aanwezig ben en altijd tijd maak voor een praatje in het hok. Ik ben daarnaast in mijn dagelijks leven nog leiding bij scouting st. Joris in Westervoort en drink ik graag een drankje met huisgenoten, vrienden van thuis en natuurlijk Trifo.

Dit jaar wil ik mij als commissaris Intern met name gaan richten op de groei en doorstroom van onze vereniging door 1e jaars zo vroeg mogelijk te betrekken bij de vereniging en oudere jaars betrokken te houden. Ook wil ik de kalander zo optimaliseren dat de kwaliteit van de activiteiten omhoog gaat en aantrekkelijk is voor een zo groot mogelijke doelgroep. Daarnaast ga ik voor vernieuwing door van commissies en algemeen leden te vragen om met ideeën te komen om de vereniging en haar activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Ik heb met name enorm veel zin in dit jaar en heb er vertrouwen in dat we met dit top bestuur hele mooie dingen kunnen betekenen voor de vereniging en de leden.

Graag zie ik jullie allemaal een keer in het hok voor een praatje en een drankje,

De groeten