Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tickets Lustrum IV

11 mei 201712 mei 2017

€5.30 – €27.30

 

Op 7 maart 2017 was het exact twintig jaar geleden dat in Arnhem de grondslag voor de studievereniging van BE ‘s.v. Trifonius’ werd gelegd. Dit moet natuurlijk gevierd worden en dat doen we graag samen met jou. Samen kijken we terug op de grote ontwikkelingen en groei die we als vereniging hebben doorgemaakt en kijken we vooruit naar al het moois wat ons nog te wachten staat. Dit zal resulteren in een groot feest en een intieme borrel.

Het feest zal plaatsvinden op donderdag 11 mei 2017 om 21:00, hierbij is iedereen van harte welkom, ook mogen (oud)leden van Trifonius introducés meenemen. Zo kunnen we samen het glas heffen op het twintigjarig bestaan en kunnen we tot laat genieten van diverse vloeibare versnaperingen. De locatie is de havenloods 8Bahn. Hier gaan wij van start met de festiviteiten van ons 4e Lustrum.

Op vrijdag 12 mei 2017 zal er een barbecue en borrel plaatsvinden voor de leden, alumni, docenten en sponsors. Dit gaat plaatsvinden op het dak van het Rozet gebouw te Arnhem. Om 17:00 uur start de inloop, zorg dat je op tijd bent.

De kaartjes voor het donderdag feest zijn te bestellen tot en met 8 mei. De kaartjes voor de bbq en de combitickets tot en met 4 mei. Ben je allergisch of vegetarisch? Geen probleem, geef dat uiterlijk 4 mei door dan houden we daar rekening mee en zetten we vrijdag toch iets lekkers voor je klaar. Doorgeven kan met een mailtje naar het volgende mailadres: lustrum@svtrifonius.nl

De prijs is inclusief 30 cent servicekosten voor de site.

 

Gegevens

Begin:
11 mei 2017
Einde:
12 mei 2017
Kosten:
€5.30 – €27.30

Organisator

Commissie Zwaartepunt
E-mail
lustrum@svtrifonius.nl
Bekijk de site van Organisator