Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Senaatsuitje

28 januari 2023 om 14:00

€38,50

Lieve senaatsleden,

 

Zoals beloofd gaat het nu dan eindelijk gebeuren. Op zaterdag 28 januari hebben wij (Caspar en Martijn) voor jullie een ontzettend leuk programma opgesteld. Na jaren van teleurstelling en Corona gaat het nu dan eindelijk gebeuren. Afgelopen oktober hebben wij een kleine inventarisatie gehouden onder de senaatsleden. Op basis hiervan hebben wij onze plannen verder gesmeed. Wat we exact gaan doen vertellen we natuurlijk nog niet. Maar wat we wel kunnen verstellen is dat we 2 leuke activiteiten hebben georganiseerd en dat we gezamenlijk afsluiten met een 2-gangen diner. Hieronder in het kort de belangrijkste punten:

 

Wanneer: 28 januari 2023

Waar: Utrecht, Domplein

Vanaf: 14.00

Eindtijd: programma eindigt rond 21.00

Kosten: €38.50

Extra info: zorg dat je een fiets hebt (Denk aan bijv. OV fiets)

 

Uiteraard is het daarna mogelijk om lekker te blijven hangen en nog even door te gaan in de kroeg. Dat is tenminste wel ons plan. Wij zullen ook een aantal alcoholische versnaperingen voor jullie verzorgen.

 

In de webshop van S.V. Trifonius is het mogelijk om een kaartje te kopen. Je kunt daar ook aangeven wat je wilt eten. We hebben plek voor maximaal 40 man. Dus wees er snel bij. 22-01 sluit de aanmelding!

 

Wij hebben er heel erg veel zin in. Hopelijk jullie ook!

 

Groetjes,


Caspar en Martijn

Gegevens

Datum:
28 januari 2023
Tijd:
14:00
Kosten:
€38,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar