Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass “Werken of doorstuderen”

8 maart om 19:00 - 20:00

Beste Trifo’s en Trifa’s,

Aankomende 8 maart organiseert Trifonius samen met Building Heroes een Masterclass!

Tijdens deze avond komt een oud-student van onze opleiding, die ondertussen enkele jaren ervaring heeft in het werkveld bij het detacheerbedrijf Building Heroes, met de studenten van Bouwkunde en Civiele Techniek praten over de vraag “Werken of Doorstuderen?”. 

Na het afronden van een studie hebben de afgestudeerden een grote keuze voor zich. Ga ik gelijk aan het werk bij een aannemer of ingenieursbureau? Moet ik verder met studeren op een Universiteit of een HBO Master? Kan ik bij een bedrijf intern een Traineeship volgen?

Op deze vragen gaan wij tijdens deze Masterclass in. Ook komen er andere belangrijke punten aan bod, zoals: Wat zijn de verschillen in verdiensten tussen de verschillende niveaus, en hoe snel kom ik in een bepaalde loonschaal?

Building Heroes verbindt werknemers met werkgevers binnen de bouw en gaat voor een match die op lange termijn succesvol wordt, en biedt haar mensen ook intern kansen om zich verder te ontwikkelen. Al in al kan onze spreker veel vertellen over de vragen en dilemma’s die zich opdoen als er een keuze gemaakt moet worden om te gaan werken of nog verder te studeren.

Het beloofd een informatieve en gezellige avond te worden waar je meer te weten komt over de voor- en nadelen van de verschillende opties die in het leven voor je staan na het behalen van de Bachelordiploma. 

Wil je meer weten over Building Heroes, check dan deze link: https://buildingheroes.nl/over-ons/ 

 

Wie: Iedereen

Wat: Masterclass “Werken of Doorstuderen?” 

Waar: F1.04 Ruitenberglaan 26, Arnhem

Wanneer: Dinsdag 8 Maart om 19:00 uur

Aanmelden kan via: https://forms.gle/H9h2XbG8tCefWMVb7 

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
https://forms.gle/H9h2XbG8tCefWMVb7

Organisator

Commissie Schuif

Locatie

F1.04
Ruitenberglaan 26
Arnhem, Gelderland 6826CC Nederland
+ Google Maps