Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liftweekend

27 mei 202229 mei 2022

€50,00

Beste Trifo’s en Trifa’s,
Na 3 jaar gaat het liftweekend eindelijk weer plaatsvinden! Tijdens het weekend van 27, 28 en 29 mei kunnen jullie in duo’s gaan liften naar Duckstad. Op de vrijdag krijgen jullie de tijd om al liftend de eindlocatie te bereiken. Tijdens het liften kunnen jullie ook nog aanvullende opdrachten uitvoeren om extra punten te verdienen. Uiteraard zullen er ook punten worden uitgedeeld aan hoe eerder je de eindlocatie bereikt. Het duo die aan het einde de meeste punten heeft zal de winnaar worden van het liftweekend! De rest van het weekend zal bestaan uit vrije tijd in Duckstad, waarna we op zondag met een bus terug zullen reizen naar de Arnhem.
Via de website kun je een kaartje kopen. Hierna kan je een appje sturen naar Lieke (+31 6 48253094) om door te geven met wie jij een duo wilt vormen. Let op! Een meisje dient altijd met een jongen een duo te vormen! Een duo mag dus niet bestaan uit 2 meisjes.
Wie: Alle Trifoleden
Wat: Liftweekend
Wanneer: 27 t/m 29 mei
Waar: Duckstad
Prijs: €50

Veel liefs,
Willie Jr.

Gegevens

Begin:
27 mei 2022
Einde:
29 mei 2022
Kosten:
€50,00

Locatie

Duckstad

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar