s.v. Trifonius

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

International week 2021

12 april 2021 - 16 april 2021

De International week 2021 vind digitaal plaats van 12 tot 16 april 2021. Tijdens deze week zijn er online activiteiten met studenten van allerlei andere buitenlandse hogescholen en Universiteiten. Er komen onder andere studenten uit Japan, Amerika en Spanje.

S.v. Trifonius organiseert samen met een Amerikaanse studievereniging meerdere activiteiten. Tijdens deze activiteiten kun je kennis maken met studenten van over de hele wereld! De activiteiten zullen uiteraard in het engels zijn. Hier een overzicht van de activiteiten die plaatsvinden. Klik op de datum en tijd om in de Teams-meeting te komen.

 

Among Us
We zullen vast niet hoeven uit te leggen wat Among Us is. Tijdens dit event ga je naar de imposter opzoek terwijl je een praatje kunt maken met studenten uit verschillende landen!
Dinsdag van 20:00 tot 21:30
Woensdag van 10:30 tot 11:30.

 

Dutch Kapsalon workshop
Laat Hossein Hadi en Lucas Verhofstad je uitleggen hoe je de perfecte kapsalon maakt! Het allerleukste is dat je zelf mee kan doen, dus haal snel de volgende ingrediënten in huis: Klik hier voor het recept
Dinsdag van 18:45 tot 19:30

 

Geoguessr
Hoe is jouw richtingsgevoel? Test het met een potje Geoguessr! Neem het op tegen studenten en laat zien dat je richtingsgevoel goed is! Dit evenement wordt georganiseerd door een studievereniging uit America in samenwerking met Trifonius.
Woensdag van 20:00 tot 21:30

 

American cooking workshop
Laat Amerikaanse studenten een lokaal recept uitleggen! Ook dit recept volgt zo snel mogelijk.
Donderdag van 18:45 tot 19:30

 

Big Secret
De HAN noemt dit de “Big Secret” maar wij zullen alvast verklappen wat het is. Als kerst op de taart is er een cocktailworkshop! Hier zullen er een paar cocktails door Trifonius worden uitgelegd en een paar door de Amerikaanse studievereniging. Ook hiervoor volgt de ingrediëntenlijst nog.
Donderdag van 20:00 tot 21:30

 

Overige activiteiten
Er zijn talloze andere activiteiten in deze week. Kijk daarom ook even op de HAN-site naar de activiteiten die er nog meer georganiseerd zijn. Klik hier om naar de HAN-site te gaan over de international week

 

Meld je aan voor een of meerdere van deze activiteiten door hier te klikken. 
De activiteiten zullen in het Engels zijn.

Locatie

digitaal

Organisator

Commissie Overspannend
E-mail
overspannend@svtrifonius.nl
Bekijk de site van Organisator

Geef een reactie