Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Het nut van Contractmanagement”

15 september 2021 om 17:00 - 18:30

Woensdag 15 September om 17:00 uur geven wij Samen met PSJ Contract Support alweer de eerste masterclass van het schooljaar! De masterclass zal gaan over het nut van Contractmanagement.

“Gelijk hebben betekent nog niet dat je gelijk krijgt”

Elke contractvorm kent zijn eigen “spelregels” en verdeling van rechten en plichten. Dat je ergens recht op hebt betekent nog niet dat je dat recht ook krijgt of dat je het op moet eisen. Als partijen hun recht niet krijgen maar op moeten eisen gaat dat meestal gepaard met een verslechtering van de relatie met de wederpartij. Tot hoever ga je en wat is het je waard?

 

In een sessie van circa anderhalf uur delen Patrick Kip (Bedrijfsleider Dura Vermeer) en René Bergers (Contractmanager PSJ Contract Support) hun ervaringen met de invulling van contractmanagement binnen geïntegreerde contracten, de wisselwerking tussen project- en contractmanagement en het onderhouden van een goede en constructieve relatie met de opdrachtgever. Bij elkaar opgeteld hebben ze meer dan 30 jaren ervaring binnen de bouwsector. Ze werken momenteel samen aan een project op basis van (UAV GC) waarin bestaande kantoorpanden compleet gerenoveerd worden. De opdrachtnemer / aannemer heeft naast het bouwen niet alleen een ontwerpverplichting maar is gedurende 15 jaren ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de energielevering.

 

Gegevens

Datum:
15 september 2021
Tijd:
17:00 - 18:30

Locatie

F2.04