Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Betonkanorace 2021 (GECANCELD)

28 mei - 30 mei

De Betonkanorace is een jaarlijks terugkerend internationaal evenement waarbij zo’n tweehonderd studenten van technische universiteiten en opleidingen het tegen elkaar opnemen in zelfontworpen en zelfgemaakte betonnen kano’s.

Ieder jaar wordt dit evenement door een andere opleidingsinstelling georganiseerd. Dit jaar is Utrecht de trotse thuishaven van de Betonkanorace!

Het evenement wordt door wisselende studieverenigingen georganiseerd, in opdracht van de Betonvereniging die met de race studenten op laagdrempelige manier kennis laat maken met de wereld van het beton, en de mogelijkheden die daar liggen (innovatieve vormen van beton, maar ook: carrièrekansen).

Het evenement vindt plaats in het weekend van vrijdag 28 mei tot zondag 30 mei 2021.
De infoavond hierover vind plaats op Dinsdag 9 maart 2021 om 19:30.

Corona
Omdat het nog niet duidelijk is wat er mogelijk gaat zijn in mei betreft de Covid-19 maatregelen wordt er rekening gehouden met verschillende scenario’s. Hoe de race er precies uit gaat zien is dus nog niet bekend.

De scenario’s verschillen van een versie waarbij het evenement bijna geheel zoals eerdere jaren doorgaat tot een versie waarbij teams op een eigen tijdslot een run doen en dit alles met een livestream te volgen is.

Team Trifonius/HAN
Trifonius wil in samenwerking met de HAN een team samenstellen voor de Betonkanorace 2021. Hiervoor wordt er een team samengesteld bestaande uit bouwers, kanoërs en studenten die sponsoren zoeken. Het bouwen van de kano zal op de HAN gebeuren.

Gegevens

Begin:
28 mei
Einde:
30 mei

Organisator

Commissie Overspannend
E-mail:
overspannend@svtrifonius.nl
Site:
http://wp.me/P74AIS-vF

Locatie

Wilgenplas
Utrecht, Utrecht 3601 CH Nederland + Google Maps