s.v. Trifonius

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBKoe

25 augustus 2018 om 16:00 - 23:59

€10,30
Zoals elk jaar zal de oudste traditie van s.v Trifonius in ere worden gehouden, de verjaardag van onze Trifonius Koe. Om dit te vieren wordt de welbekende BBKoe georganiseerd. Tevens zullen wij het studiejaar ’17-’18 definitief afsluiten en kunnen wij, met de introductie voor de deur, beginnen aan een nieuw studiejaar. Deze BBKoe wordt georganiseerd op zaterdag 25 augustus tijdens de pre-intro. De BBKoe zal plaats vinden op het terrein van de introductie. Hierbij nodigen wij alle actief leden, oud leden en BE medewerkers uit om deze traditie voort te zetten en te vieren onder het genot van een stukje vlees. Tijdens de BBKoe zal het bestuur een gratis fust schenken!
Q&A:
> Ik wil er graag bij zijn maar kan helaas niet mee-eten, mag ik alsnog langskomen? Geen probleem, je bent van harte welkom op het intro terrein. Maar je kan helaas niet genieten van een overheerlijke BBQ.
> Ik ben vegetarisch, is dat een probleem? Natuurlijk niet, als je dat aangeeft bij het bestellen van je kaartje zullen wij daar rekening mee houden.
> Ik wil helemaal niet naar huis die avond, kan ik niet blijven? Goed nieuws, er is genoeg plek voor iedereen om op het intro terrein te blijven slapen (wel eigen slaapspullen meenemen). 
We zien jullie graag bij de BBKoe. Tot dan!
Groetjes,
Overspannend – het bestuur

Gegevens

Datum:
25 augustus 2018
Tijd:
16:00 - 23:59
Kosten:
€10,30

Locatie

Introductie terrein, parkeerplaatsen achterkant Techniek gebouw

Organisator

Commissie Overspannend
E-mail
overspannend@svtrifonius.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar