Aankomende Evenementen

• Dit event is voorbij.

Als ik later groot ben: Fout&Famous

23 mei 2017 om 22:30 - 24 mei 2017 om 04:00

€2,30 – €7,30

Het is weer tijd voor de derde editie van het “Als ik later groot ben feest”! Het feest wordt georganiseerd op dinsdag 23 mei als samenwerking tussen s.v. Sturad, s.v. Blended, s.v. Fabulinus, s.v. Amoras, s.v. Meesterlijk, FSHAN en s.v. Trifonius.

Het thema is “Fout&Famous”. Geef een eigen draai aan het thema en kom 23 mei om 22:30 uur in een fantastische outfit over de rode loper bij de El Sombrero in Nijmegen. Dans tot je er bij neervalt, zing verkeerde teksten mee op de muziek en maak er een onvergetelijke avond van met z’n allen.

Omdat het feest in Nijmegen is, is er een bus terug naar Arnhem geregeld. De bus vertrekt om 4:00 vanaf de McDonalds, te laat is te laat!

Kaartjes in de voorverkoop kosten €2,00 incl één consumptie. Aan de deur kosten kaartjes €3,00. Een busticket en toegang tot het feest kost €7,00 en is alleen in de voorverkoop beschikbaar. Hier komt €0,30,- service kosten bij voor de site.

De kaartjes kunnen binnenkort opgehaald worden. Neem deze mee want anders kom je er niet in! Trifo leden kunnen de kaartjes in het trifohok ophalen en leden van Amoras kunnen de kaartjes bij het bestuur van Amoras ophalen.

Begin:

• Iris van Orsouw
  • Laad alle deelnemers

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.