Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Afstudeerreis

22 juni30 juni

Beste student,

Algemene informatie
Elk jaar organiseert Kruip namens de Academie Built Environment een reis voor alle afstudeerders van de opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek. Je hoeft dus geen lid te zijn van Trifonius om deel te nemen aan deze reis.

Voor wie?
1e ronde
De afstudeerreis is voor alle studenten die nu in hun afstudeerjaar zitten (of zij die daar nu hadden moeten zitten). Hierdoor kan je altijd met je originele lichting mee op reis, ook al heb je wat vertraging opgelopen. Je mag dit jaar mee op reis als je voldoet aan onderstaande eisen:

4-jarig traject (HAVO instroom): Begonnen in 2020;
3-jarig traject (MBO instroom): Begonnen in 2021.

2e ronde (doubleurs)
Als de reis niet vol komt wordt deze aangevuld met doubleurs. Dit zijn studenten die al eerder mee hebben kunnen gaan op reis maar nu nog steeds studeren. Je bent dus een doubleur als je voldoet aan onderstaande eisen:

4-jarig traject (HAVO instroom): Begonnen vóór 2020;
3-jarig traject (MBO instroom): Begonnen vóór 2021.

De reis
Dit jaar gaat de afstudeerreis naar Tenerife, het grootste eiland van Spanje! Dit Canarische eiland ligt op 400 km van de kust van Marokko in de Atlantische Oceaan. De bijnaam ‘eiland van de eeuwige lente’ spreekt voor zich: prachtige zand- en lavastranden, groene natuur en een slapende vulkaan. Ook de feestvierders hoeven zich hier zeker niet te vervelen. Het eiland biedt een breed scala aan uitgaansgelegenheden, variërend van rustige bars en lounges tot bruisende clubs en livemuzieklocaties. De accommodatie ligt in de streek Costa Adeje, een toeristenplaats aan de zuidkust. Het hostel ligt op slechts een paar minuten lopen vanaf het strand! Het verblijf, de vliegreis en een aantal activiteiten worden door ons voor jou geregeld! Het enige wat je moet doen is gezelligheid meebrengen en een week genieten ter afsluiting van je studie. Druk schema tijdens de reis? Nee hoor! Genoeg vrije tijd voor jezelf.

De groep bestaat uit 58 studenten en 2 docenten. De reis is van 22 tot en met 30 juni waarbij we vliegen vanaf Schiphol. De kosten voor deze reis bedragen €550!

Inschrijving
Er zijn 50 plaatsen beschikbaar (exclusief Kruip en docenten).

Op 19 januari om 12:00 opent de kaartverkoop voor de 1e ronde op de website van Trifonius. Ook afstudeerders die geen lid zijn van Trifonius kunnen deze kaartjes kopen, zij moeten enkel hun factuurgegevens invullen. De kaartverkoop betreft een eerste aanbetaling van €100, het restbedrag van €450 zal later worden verrekend. Na de afronding van de aanbetaling ben jij definitief ingeschreven voor de afstudeerreis! Wij hanteren ‘wie het eerst komt, wie het maalt’ dus VOL = VOL! Na de aanmelding vul je het volgende informatieformulier in, deze gegevens hebben wij nodig om de rest van de reis te organiseren: https://forms.gle/9WjTKwvyMaUZHF2g9. Het invullen van het formulier zonder kaartje heeft geen zin.

Als de reis na 5 dagen nog niet vol is, en er dus nog kaartjes beschikbaar zijn, krijgen ook doubleurs de kans om zich aan te melden in de 2e ronde. Vanaf 24 januari om 12:00 mogen ook zij zich op dezelfde manier aanmelden. Als doubleur aanmelden in de 1e ronde is niet toegestaan, dit zal worden gecontroleerd door Kruip.

Conclusie
Wij hopen jullie met deze mail voldoende te hebben geïnformeerd. Wij hebben enorm veel zin in de afstudeerreis en hopen jullie ook! Heb je verder nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Tim Akkermans (+31 6 8389 3708) of mailen naar afstudeerreis@svtrifonius.nl.

Met vriendelijke groeten,
Commissie Kruip

 

Gegevens

Begin:
22 juni
Einde:
30 juni

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar