Studie

Als studievereniging zijn wij sterk betrokken bij de Built Environment opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek. Wij zien graag zoveel mogelijk studenten slagen voor de opleiding waarvoor zij hebben gekozen. Hierbij geven wij ook de nodige handvatten voor jou als student. Er worden lezingen en cursussen georganiseerd ter verbreding van de basiskennis. Maar ook worden er bijlessen georganiseerd voor en door studenten.

Lezingen

Binnen de Built Environment wereld is er altijd een hele hoop gaande. Dat alles kunnen we natuurlijk niet allemaal bijhouden. Daarom nodigen wij eens in de zoveel tijd een bijzondere gastspreker uit om te vertellen over zijn vakgebied.

Bijlessen

s.v. Trifonius biedt de BE-studenten de mogelijkheid om gebruik te maken van bijlessen. Maar ben jij goed in een bepaald vak, dan kan je natuurlijk ook bijles gaan geven! Voor meer info, stuur even een mailtje naar info@svtrifonius.nl.

Cursussen

Voor de studenten die zich willen verdiepen of verbreden in bepaalde onderwerpen, zullen er diverse cursussen worden aangeboden. Zoals de Revit Cursus en de Civil 3D Cursus. Speciaal voor onze BE-studenten.

Open Dagen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen biedt op de open dagen scholieren de kans om je te oriënteren  op je studiekeuze. Hier zijn ook veel studenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over de opleidingen, het gebouw en de sfeer. Kijk hier op de website van de HAN wanneer de eerstvolgende open dag is.

Meeloopdagen

Samen met huidige eerstejaars loop je een dagje mee met hun lessen. Daarnaast krijg je een rondleiding door de school en krijg je informatie over het vervolgtraject, de studie en de studievereniging. Meld je aan voor de meeloopdagen!

Introductieweek

Aan het begin van het eerste semester leer je je studiegenoten kennen op het introductiekamp. Het kamp is op de parkeerplaats van de HAN Campus. Het kamp zal absoluut geen ontgroening zijn zoals bij studentenverenigingen. Wel zullen enkele tradities van de vereniging aan bod komen. Tijdens de introductie verken je met je mentorgroepje de stad, de campus en de vereniging. Informatie over deze periode verschijnt automatisch in je brievenbus rond juni. Houd de website in de gaten voor meer informatie.