Revit Basis Cursus

Revit_2014_brandingIn samenwerking met CADAC Group kunnen wij vanuit s.v.Trifonius alle studenten een mooi aanbod doen: een Revit Basis Cursus!

De cursus wordt gegeven door Job van Hardeveld. Je krijgt een korte herhaling van wat je hebt gehad vanuit de HAN. Maar die kennis gaan we met de cursus flink verbreden! Dus wil jij meer met Revit kunnen en denk jij dat je er in je carrière veel gebruik van zal gaan maken? Dan is deze cursus echt wat voor jou!

Er staat wel basis cursus, maar deze basis cursus gaat veel dieper in op Revit dan je van te voren had verwacht. Aan het eind van de cursus kan je goede parametrische ‘families’ bouwen, fotorealistische renderingen maken, samenwerken in een model en nog zo veel meer.

De cursus bieden we aan vanaf het 2e leerjaar. Hoofdzakelijk is de cursus voor bouwkunde studenten maar ook civiele techniek studenten kunnen zich aanmelden. De kosten voor algemeen- en commissieleden van s.v. Trifonius zijn €116,-. Studenten buiten s.v. Trifonius kunnen deelnemen aan de cursus voor €150,-. Deze prijzen zijn vele malen goedkoper dan de reguliere prijs, namelijk €1750 excl. Btw.

In de Revit curus zijn de volgende punten inbegrepen:

  • 7 avonden 3 uur lang Revitcursus
  • Het Revit cursusboek
  • Officiële Autodesk certificaat (goed voor op je CV)

De cursus zal gelijk met het derde blok, 1 februari 2016, starten op de dinsdagavond van 18.15 tot 21.15 op Ruitenberglaan 26 in Arnhem.

Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail naar overspannend@svtrifonius.nl