Open dag 16 januari 2016

Open dag 16januariAfgelopen zaterdag 16 januari is de tweede open dag geweest van leerjaar 2015-2016. Net als de eerste open dag was deze open dag wederom een groot succes.

Middels voorlichtingen over de studies Bouwkunde en Civiele Techniek hebben middelbare scholieren (en andere geïnteresseerden) alle benodigde informatie gekregen voor een goede keuze voor de vervolgstudie. Daarnaast waren er een groot aantal enthousiaste studenten en docenten aanwezig om alle vragen te beantwoorden, rondleidingen te geven en de geweldige sfeer binnen het instituut over te brengen op de bezoekers.

Met deze open dag hebben alle bezoekers een goed beeld kunnen krijgen van de studies en het instituut en hopen wij natuurlijk dat we veel van deze belangstellenden volgend schooljaar bij de introductieweek weer zien.

Ben jij deze open dag niet langs kunnen komen en ben je wel geïnteresseerd in Bouwkunde of Civiele Techniek? Wij nodigen jou uit om zaterdag 19 maart 2016 langs te komen op de derde en tevens laatste open dag van de HAN Arnhem van dit jaar.