Nieuwsbrief #8

 

s.v. Trifonius  –  Nieuwsbrief #8  –  datum 05-04-2017

Open nieuwsbrief in browser

Nieuwsbrief #8

Beste *|FNAME|*,

Jullie hebben er even op moeten wachten maar hier is hij dan, de nieuwsbrief van de maand april. Het zonnetje doet goed zijn best om zich dagelijks te laten zien zodat wij onder het genot van een drankje lekker in de zon kunnen zitten.
Maar ook wij als s.v. Trifonius hebben de afgelopen maand niet stil gezeten, zo hebben we de jaarlijkse kroegentocht gehad, de AKO en het heet in de bouwkeet feest.

De maand april staat in het teken van de tentamenweek en voor onze Vikingen de 45ste Batavierenrace. Ook blikken we vast vooruit op de evenementen in mei, want het liften en ons Lustrum IV mogen natuurlijk aan niemand voorbij aan, noteer de data uit de onderstaande nieuwsberichten dus in je agenda!

Agenda

– Tentamenweek

10 april t/m 13 april 

– Informatieavond introductieweek 2017
20 april 

– BATA

28 april t/m 30 april

– Lustrum
11 mei & 12 mei
– Liften

  26 mei t/m 28 mei 

Kroegentocht

Beste Trifo’s en Trifa’s,

De geweldige BACO trein is nu weer terug onderweg naar zijn begin station om zich weer klaar te maken voor volgend jaar. Maar wat een geweldige tijd heeft het toch achter gelaten! De BACO trein heeft ons langs 6 geweldige “stations” gebracht tijdens de kroegentocht, met dit jaar een overvloed aan BACO.

De drankjes waren heerlijk, de mensen waren losjes en zelfs het Mr Trifonius poppetje heeft wat anderhalve liter acties gehad op deze geweldige avond! De bittere katers die we hebben opgelopen zijn makkelijk weg gevaagd door de zoete herinneringen van deze avond.

De BACO trein is tijdelijk niet in dienst maar volgend jaar kunnen mensen zich weer voorbereiden op de beste NS rit van hun leven! Dus bereid je maar voor, want de BACO trein stopt voor niks en niemand.

 

Afstudeer Keuze Middag

Vrijdag 24 maart was het dan zover. Het jaarlijks event genaamd de Afstudeer Keuze Middag. Tijdens deze middag helpen wij de 2e jaars BE studenten met het kiezen van een afstudeerrichting. Met trots hebben wij de volgende bedrijven mogen verwelkomen.

Carrière test: Voort
Constructie: Arcadis
Bouwtechniek: ABT Velp
Organisatie: Ten Brinke Groep
Architectuur: Studio Wezenberg
Infrastructuur: NTP Zevenaar
Waterbouw: Boskalis

Wij hopen dat het voor iedereen een toevoeging was bij het kiezen van een afstudeerrichting. Na het evenement vond er nog een gezamenlijke borrel plaats. Dit was een mooi contactmoment voor bedrijven en studenten.

Tot volgend jaar!

Het heet in de bouwkeet feest

Impuls, de eerstejaars commissie, heeft op dinsdag 28 maart 2017 het feest ‘Heet in de Bouwkeet’ georganiseerd. Met bouwvakker als dresscode zat de sfeer er goed in. Lokaal is voor deze ene avond omgetoverd tot een heuze bouwkeet, inclusief bouwhelmen, veiligheidsvesten en kalenders met charmante dames. Het bier vloeide zoals gewoonlijk weer rijkelijk en vooral het levensgrote Jenga met eigen (drank)regels viel erg in de smaak. Velen zijn op de foto geweest met Bob de bouwer, deze inclusief andere foto’s zijn terug te vinden op de website van s.v Trifonius.

Namens commissie Impuls, bedankt!

Foto’s_Heet_In_De_Bouwkeet

Informatieavond introductieweek 2017

Beste BCT’ers,

Wil jij aankomende zomer in de week van 28 augustus mee helpen bij de leukste en gezelligste intro van de HAN? Er zijn veel taken te verdelen tijdens de intro, namelijk: CKC (kookploeg), Crew (o.a. terreinbewaking, een helpende hand tijdens activiteiten), tapcrew, mentoren en juryleden. Wil je meer weten over deze taken? Dan nodigen we je bij deze uit om naar de infoavond te komen, welke plaatsvindt op 20-04-2017 om 19:00 in lokaal F1.04. Daarna is er de mogelijkheid om een biertje te doen bij lokaal ‘99.

Tijdens deze avond zal Wobble toelichting geven over de taken en jullie vragen beantwoorden.

Data die je zeker vrij moet houden in je agenda zijn:
Pré-intro: 25-08-2017 t/m 27-08-2017.
Intro zelf: 28-08-2017 t/m 01-09-2017.

We zien jullie 20 april, tot dan!

Liefs,
Wobble

Lustrum

Ha leukerds!

De locaties zijn besproken, de voorbereidingen getroffen en de aankleding is onderweg!
Er staan jou twee heerlijke dagen te wachten ter ere van ons Lustrum IV.
De kaarten zijn vanaf nu te bestellen op de site. Voor (oud)leden en docenten zijn er speciale aanbiedingen in de vorm van een combi ticket. Voor verdere informatie, zie onderstaande link.

Tickets_Lustrum

Heb jij er al zin in? Wij in elk geval wel!

Veel liefs,

Commissie Zwaartepunt

Liften

Beste mensen,

Zijn de biceps al getraind?
Want die arm zal een hele tijd omhoog gehouden moeten worden in het weekend van 26 tot en met 28 mei (Hemelvaart).
En waarom?
We gaan weer liften van New York naar Tokio en beyond! (Niet doorvertellen b.t.w.)
Dus team up in duo’s en oefen die puppy oogjes voor de voorbij racende wagens die jou misschien wel naar de eindbestemming brengen.
Compleet met overnachting en rit naar huis heb je een weekend om nooit te vergeten.

Volg het event op Facebook voor meer informatie en leuke weetjes.
Liften

Trifonius kleding

Wij snappen natuurlijk dat jullie de lente en zomer maanden niet zonder Trifo polo in willen gaan. Daarom is het bij deze weer mogelijk om een polo te bestellen.
Daarnaast is het voor de koudere lente avonden ook nog steeds mogelijk om een Lustrum Trifo trui of vest kunt bestellen.

Trifo_kleding_bestellen

Algemeen lid worden?

Ben je nog geen lid van s.v.Trifonius? Wordt dan lid en profiteer van de vele voordelen. Voor een jaarlijks bedrag van slechts €15,- kan je o.a. mee met de skireis, het liften, cocktails shaken op de cocktailparty en nog vele andere activiteiten.

Wil je lid worden, maak dan een account aan op de site en word lid!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie stuur een bericht naar overspannend@svtrifonius.nl en schroom niet om iemand van het bestuur aan te spreken.

Wist je dat…

– Het eerste jaars feest een heet feestje was?
– De voorbereidingen voor Hutje op de hei 2017 in volle gang zijn?
– Alle bacotreinen zijn verdwenen tijdens de kroegentocht?
– Onze leden bierbikkels zijn?
– Er verschillende stelletjes ontstaan onder de leden?
– s.v Trifonius een fiets heeft van Enginear?
– Een aantal van onze leden hard aan het trainen zijn voor de BATA?

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Contactadres:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Schrijf je uit voor de nieuwsbrief    update je voorkeuren 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*