NIEUWSBRIEF #2

*|MC:SUBJECT|*


s.v. Trifonius  –  Nieuwsbrief #2  –  datum 02-10-2017

Open nieuwsbrief in browser

Nieuwsbrief #2

Beste,

Het is alweer oktober en dat betekent dat we een maand met nieuwe activiteiten voor jullie hebben klaar staan. Zo is er deze maand een speciale avond georganiseerd voor alle commissieleden en is er een heerlijk avondprogramma vol gezelligheid georganiseerd door Wobble. 

Daarnaast zal s.v. Trifonius wederom vertegenwoordigd zijn op de bedrijvenmarkt en zal er voor iedereen die het afgelopen jaar zijn propedeuse behaald heeft een officiële uitreiking plaatsvinden. 
 

Agenda
 

– Commissie avond*
10 oktober 
– Bedrijvenmarkt
  11 oktober

– P-uitreiking
  11 oktober

– AAK**
  20 oktober

– Save the date
25 oktober
 
* Alleen voor commissieleden ’17- ’18
** Alleen voor vrijwilligers tijdens intro 2017

Commissie avond

Lieve Trifo’s en Trifa’s
 
Nu de eerste ALV van het jaar is afgerond en de commissies bekend zijn gemaakt, is het weer tijd voor de jaarlijkse commissie avond.  

De commissie avond vindt plaats op dinsdag 10 oktober, we beginnen deze avond om 19:00 uur bij de grote trap van het BE-gebouw. Daar zullen we de commissie foto’s maken. Zorg dat je er netjes uitziet voor de foto, denk daarbij aan een witte blouse of overhemd, een zwart jasje en natuurlijk je trifodas of sjaaltje. Dassen en sjaaltjes kun je gelijk ophalen in het trifohok wanneer je deze online besteld hebt via https://svtrifonius.nl/product-categorie/kleding/

Wanneer we onze mooie koppies vereeuwigd hebben gaan we met zijn allen naar Lokaal ’99 om daar een gezellige, muzikale en onvergetelijke avond van te maken. Voor deze avond heeft de organisatie iets leuks in petto, hier krijgen commissieleden nader uitleg over van hun commissievoorzitter. Daarnaast is dit een prachtige avond om het jaar goed te beginnen en de commissie waar je in zit beter te leren kennen.

Wij hebben er reuze zin in en wij hopen jij ook!

Veel liefs,
Het onwijs gave bestuur


 

Bedrijvenmarkt

Voor het 10e jaar op rij is er op woensdag 11 oktober de bedrijvenmarkt weer voor de opleidingen van BE. Op deze dag zullen naar verwachting ruim 80 stands staan met enthousiaste bedrijven die op zoek zijn naar stagiairs, afstudeerders en potentiële werknemers.

Naast al deze bedrijven zijn wij, s.v. Trifonius, ook weer van de partij met onze eigen stand. Kom gerust bij ons langs voor een leuk gesprek of een leuke activiteit. Tijdens de bedrijvenmarkt kan je ook kennis maken met de bedrijven die s.v. Trifonius sponsoren en sterk houden.

Op deze dag zullen niet alleen de bedrijven zichzelf presenteren, er zijn ook verschillende nevenactiviteiten en workshops georganiseerd.
 

P-uitreiking

Namens het bestuur onze felicitaties voor degene die het afgelopen jaar zijn/haar propedeuse heeft gehaald. De propedeuse-uitreiking gaat plaats vinden op woensdag 11 oktober 2017. Voorafgaand aan de uitreiking vindt de bedrijven dag plaats.

Ben je die dag toch al op school? En wil je meehelpen met serveren en hapjes rondbrengen? Meld je aan, resultante kan je hulp goed gebruiken! Mail naar resultante@svtrifonius.nl

AAK

Als bedankje voor alle vrijwilligers van het harde werk wat zijn geleverd hebben tijdens de introductieweek 2017, heeft commissie Wobble ’16- ’17 dit jaar, na een paar jaar afwezigheid, weer de AAK georganiseerd!

Tijdens de AAK gaan we gezellig met ze alle gezellig bowlen, lekkere bitterballen eten en onbeperkt drinken voor een anderhalf uur!! Naar alle genodigden is al een Tikkie verstuurd, na de betaling ben je gelijk aangemeld voor dit evenement. De AAK zal plaatsvinden op vrijdag 20 oktober 2017, meer informatie volgt. Wees erbij!

Wobble heeft er super veel zin in!


 

Terugkijken: Bestuurswissel

Afgelopen woensdag heeft het nieuwe bestuur zijn intreden gemaakt. Hierbij hebben we afscheid genomen van het oude bestuur 2016 – 2017:
– Theo Jan Veenvliet – Voorzitter
– Derk Voorintholt – Vicevoorzitter
– Manon Klijn – Secretaris
– Bréanne Lensink – Penningmeester
– Igor Eilers – commissaris Extern > al gaat deze kanjer door als voorzitter ’17- ’18
– Max Steenbergen – Commissaris Intern
– Pepijn van Duren – Commissaris Schoolzaken.

Na één jaar van maximale inspanning voor de vereniging hebben zij een aantal belangrijke doelen bereikt en geven ze nu hun plicht door aan het bestuur ’17- ’18.

Het nieuwe bestuur is traditiegetrouw ingeluid met de bierhelmen. Na deze succesvolle avond is hierbij het bestuur van 2017-2018 officieel geïnstalleerd. 
– Igor Eilers – Voorzitter
– Twan van Vuren – Vicevoorzitter
– Joes Sloots – Secretaris
– Anna Hoondert – Penningmeester
– Jeanne van Hal – Commissaris Extern
– Heleen Sijses – Commissaris Intern
– Bente Hof – Commissaris Schoolzaken.

 

Terugblikken: ALV

Voor de bestuurswissel was de eerste algemene leden vergadering (ALV) van het jaar. Tijdens deze vergadering heeft het bestuur ’16- ’17 haar evaluatie gegeven op hun bestuursjaar en heeft het nieuwe bestuur haar visie en beleid voor aankomend schooljaar voorgedragen. Vervolgens zijn de commissie indelingen en budgetten bekend gemaakt. De ALV verliep voorspoedig. 

Mocht je op een manier niet bij de ALV kunnen wezen of ben je verschillende punten van de vergadering vergeten, geen zorg: de notulen van de vergadering wordt spoedig verstuurd naar alle leden gepaard met de commissie indelingen. 

Heel erg bedankt voor jullie deelnamen van de ALV,
Liefs bestuur. 

 

Terugblikken: Meat & Greet en Heter in de Bouwkeet

Dit jaar was er speciaal voor de nieuwe leden van s.v. Trifonius een BBQ georganiseerd. Na een drukke schooldag konden leden bij ons op school aanschuiven voor een heerlijk avondmaaltijd. Tijdens deze avond heeft elke commissievoorzitter een korte toelichting gegeven over zijn of haar commissie. De sfeer tijdens de BBQ zat er erg goed in en het weer was ook fantastisch. Toen iedereen zijn buikje vol had gingen ze met volle vreugd naar het eerstejaars feest.

Na de BBQ was er het eerstejaarsfeest ook wel bekend als ‘heter in de bouwkeet’. Tijdens dit feest hebben nieuwe leden een gezellige avond gehad vol gezelligheid, kennismaking en volle glazen. Wij hopen dat iedereen er erg van genoten heeft en enthousiaster zijn over onze vereniging.

Heel erg bedankt voor jullie deelnamen,

Liefs,
Commissie Impuls en het bestuur.

Bijlessen/ tentamenweek

Het schooljaar is nog maar een paar weken begonnen en voor je gevoel is het nog erg ver weg, maar de eerste tentamens komen er al aan. Heb je moeite met bepaalde vakken? Of moet jij dit jaar jouw P nog halen en kan je wat bijles gebruiken? Of ben je juist goed in een vak en wil je bijles geven? Stuur dan een mail naar overspannend@svtrifonius.nl.

De eerste tentamenweek is van maandag 6 november 2017 t/m vrijdag 10 november 2017

Algemeen lid worden?

Ben je nog geen lid van s.v.Trifonius? Wordt dan lid en profiteer van de vele voordelen. Voor een jaarlijks bedrag van slechts €15,- kan je o.a. mee met de skireis, het liften, cocktails shaken op de cocktailparty en nog vele andere activiteiten.

Wil je lid worden, maak dan een account aan op de site en word lid!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie stuur een bericht naar overspannend@svtrifonius.nl en schroom niet om iemand van het bestuur aan te spreken.

Wist je dat…

– een Trifolid aan doorgeef-deeg deed?
– vrijdagmiddag theekransjes in het trifohok erg gezellig zijn?
– het bestuur jasje facking strak staat bij commissie overspannend?
– drank de verkeerde kant door de slokdarm van het bestuur is gegaan tijdens de bestuursoverdracht?
– er een extra activiteit wordt georganiseerd deze maand dat nu nog heel geheim is?
– er wist-je-datjes in de nieuwsbrief staan?
– er iets heel leuks is bedacht voor de commissie avond?
– je nog steeds kan aanmelden voor Hutje op de Hei 2017 en dit het beste uitje ooit wordt?
– dat dit de laatste nieuwsbrief in deze stijl is?
– de eerste trifoleden al bij elkaar geslapen hebben?

 

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Contactadres:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Schrijf je uit voor de nieuwsbrief    update je voorkeuren 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*