Nieuwsbrief #10


*|MC:SUBJECT|*s.v. Trifonius – Nieuwsbrief #10 – datum 04-06-2017

Open nieuwsbrief in browser

Nieuwsbrief #10

Beste *|FNAME|*,

Het einde is nabij, alweer de een na laatste nieuwsbrief van dit prachtige studiejaar en zeker ook het Trifonius-jaar.
De komende weken staan in het teken van bikkelen en strijden tot de eindstreep. Voor de laatste tentamens, afronden van stage/project en vuiltjes die nog weggewerkt kunnen worden. Het bestuur is tevens ook al druk bezig met het zoeken van 7 nieuwe knappe koppen voor volgend jaar!
Wij willen iedereen middels deze weg een hart onder de riem steken en heel erg veel succes wensen met de afronding van dit schooljaar!

Om je vakanties in te luiden en je jaar op een feestelijke en onvergetelijke manier af te sluiten hebben wij natuurlijk ook nog wat feesten en activiteiten in petto! Onder andere: Broetje(s) / Zusje(s) dag, afstudeerreis, bierfiets en het BE eindfeest.

Agenda

8 juni
10 juni

– Tentamenweek
19 juni t/m 23 juni
– VSA feest
23 juni

– Kopenhagen 2e jaars bouwkunde
26 juni t/m 30 juni
– Afstudeerreis
27 juni t/m 4 juli

– Diploma-uitreiking
6 juli

– Eindfeest
6 juli

– Uitzwaai avond afstudeerders
7 juli

Lustrum

Gezamenlijk hebben we twee heerlijke dagen neergezet. Het donderdagavond feest in de Havenloods en vrijdagavond een heerlijke BBQ op het dakterras van Rozet.
Wij als commissie willen jullie bedanken voor je aanwezigheid! Ook wij hebben ontzettend genoten van alle festiviteiten.

Nog even nagenieten of kijken hoe het was? Op de website zijn de foto’s terug te vinden en de aftermovie volgt snel.

Foto’s: https://svtrifonius.nl/actueel/foto_video/lustrum-iv-fotos/

Tot over 5 jaar!

Bezigheden bestuur

Om jullie beter op de hoogte te houden van de bezigheden van het bestuur willen wij elke maand een stukje in de nieuwsbrief opnemen. Afgelopen maand zijn wij druk bezig geweest met het organiseren van een aantal avonden om het nieuwe bestuur te vormen. Volgende week zal de nieuwe voorzitter bekend worden en twee weken daarna de rest van het nieuwe bestuur. Ook hebben wij afgelopen maand een ALV georganiseerd, tijdens deze avond hebben wij waardevolle input van de aanwezige leden ontvangen. Hier hebben wij onder andere gesproken over de campusdag tijdens de intro, de uitzwaaiavond, de commissies moment en schuif en de betrokkenheid bij de vereniging. Aankomende maand zullen wij projecten afsluiten en richting het einde van het jaar gaan werken.

Liften

Voor de mensen die mee waren, wat was het een ontzettend groot feest! Wij van Interne Krachten willen jullie bedanken voor dit lift weekend in het oh zo mooie Leuven. Het was een weekend vol zon, bier, vlees, katers en gezelligheid.

De winnaars van het weekend zijn Coen en Heleen omdat ze zo veel mogelijk punten hebben weten te scoren. Kim en Roel zijn de snelste door binnen 4 uur van Arnhem naar Leuven te liften. De winnaars van de troostprijs zijn Susan en Pepijn, zij moesten mee met de bezem wagen.

Voor de mensen die niet mee waren.. tja.. volgend jaar beter. Wij hadden geen beter weer of gezelschap kunnen wensen.

Tot volgend jaar!

Broertjes & Zusjes dag

Zoals jullie misschien al langs hebben zien komen, organiseert Interne Krachten zaterdag 10 juni de Broertjes en Zusjes dag. Een dag vol leuke activiteiten en zelfs een lekker avond maal.

De dag zal beginnen om 13:30 en wij zorgen ervoor het programma tot 20:00 gevuld is. Maar de dag kan natuurlijk nog afgesloten worden met een paar awkward dansjes met je broer of zus in de stad.

De kosten voor deze dag zullen €17,50 per persoon bedragen. Aanmelden kan via Aanmelden

Je hoeft niet te kiezen welk broertje of zusje je het liefst meeneemt, je mag ze allemaal meenemen. Mits ze 15 jaar en ouder zijn.

Beschik je niet over een broertje of zusje, of wil hij/zij niet deelnemen aan deze dag? Maak je geen zorgen, je mag mee doen met een neefje of nichtje die het wel aandurft.

Diploma-uitreiking

Voordat wij met zijn allen gaan genieten van een welverdiende zomervakantie, willen wij met veel studenten de ‘meest’ belangrijke dag van hun schoolcarrière vieren. Namelijk; de diploma-uitreiking van Built Environment.

De diploma-uitreiking zal op 6 juli plaatsvinden op de Ruitenberglaan 26. Vanaf 14:30 zijn jullie van harte welkom in de gezamenlijke aula. Om 15:00 zullen we beginnen aan de uitreiking van de deeltijd studenten. Dit zal volgen met een lekker borreltje.

Later die dag zal de diploma-uitreiking voor de voltijd studenten plaatsvinden. Om 18:30 is de inloop, vanuit daar zal de uitreiking gesplitst worden. Om 19:00 begint de uitreiking van Civiele techniek in de FEM van de Ruitenberglaan 31 te Arnhem en zullen de Bouwkunde studenten hun uitreiking in de gezamenlijke aula van de Ruitenberglaan 26 hebben.

Liever alleen een borreltje doen om alle afgestudeerde te feliciteren? Dit mag natuurlijk ook! Sluit zowel, ’s middags als ’s avonds gezellig bij ons aan, dan maken we er voor de afstudeerders een top feest van!

PS. Ben je die dag toch op school en wil je meehelpen met biertappen of hapjes rondbrengen? Meld je aan, Resultante kan je hulp goed gebruiken! Mail naar: Resultante@svtrifonius.nl

Tot dan!

Hartelijke groeten,
Commissie Resultante

BE eindfeest

Om dit studiejaar goed af te sluiten met alle studenten, docenten en medewerkers van BE, organiseert commissie Doorzakking op donderdag 6 juli een geweldig eindfeest. Dit feest zal plaats vinden na de diploma uitreiking waar iedereen voor is uitgenodigd. Wij luiden de vakantie in met een verrassing van commissie Wobble.

De locatie, de tijd en het thema zullen later bekend gemaakt worden maar zet alvast donderdag 6 juli in je agenda. Neem al je klasgenoten mee en we zullen er een mooi feest van maken. Houdt de Trifonius Facebook pagina en de nieuwsbrief van juli in de gaten voor meer informatie.

Uitzwaaiavond

Veel trifoleden zetten zich jarenlang hard in voor Trifonius. Door al deze vrijwilligers kan Trifo alle activiteiten organiseren ieder jaar. Wij willen de afstudeerders graag bedanken voor hun inzet tijdens de uitzwaaiavond. De avond komt in plaats van het bedankje tijdens de diploma-uitreiking. Op deze avond zullen er mooie herinneringen opgehaald worden aan de hand van foto’s en verhalen. Alle (oud)leden zijn van harte welkom om de afstudeerders uit te zwaaien.

Introductieweek

Lieve Allemaal,

De infoavond is alweer een tijdje geleden. Maar we wilden jullie even herinneren aan het feit dat jij je nog steeds kunt aanmelden voor de introductieweek. Wij snappen ook dat het erbij in schiet maar het duurt maar 3 minuten voor een toffe week die je niet kunt missen!

Je kunt je inschrijven via de onderstaande link:
Aanmelden

Liefs Wobble.

ps. We hebben nog een leuke verrassing voor jullie op het eindfeest. De indeling zal deze avond bekend gemaakt worden!

Algemeen lid worden?

Ben je nog geen lid van s.v.Trifonius? Wordt dan lid en profiteer van de vele voordelen. Voor een jaarlijks bedrag van slechts €15,- kan je o.a. mee met de skireis, het liften, cocktails shaken op de cocktailparty en nog vele andere activiteiten.

Wil je lid worden, maak dan een account aan op de site en word lid!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie stuur een bericht naar overspannend@svtrifonius.nl en schroom niet om iemand van het bestuur aan te spreken.

Wist je dat…

– Thomas Achtereekte met de site overweg kan?
– Er 8 meisjes en 5 jongens potentiële bestuurskandidaten zijn?
– We een nieuwe sponsor genaamd Kenonz hebben?
– Het logo van BE tijdelijk veranderd is?
– Dat het logo van BE is ontworpen door Iris van den Hoogen?
– Er met liften altijd een actuele routebeschrijving op de weg is getekend van de hostel naar de stad en terug?
– Er weer een hoop mensen van Trifo hun afstuderen hebben ingeleverd?
– We bijna 1 wedstrijd hebben gewonnen met het grote studenten bbq voetbal toernooi?

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Contactadres:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Schrijf je uit voor de nieuwsbrief update je voorkeuren

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*