NIEUWSBRIEF #1 

s.v. Trifonius  –  Nieuwsbrief #11  –  datum 05-07-2017

Open nieuwsbrief in browser

Nieuwsbrief #1

Beste,

Het mag weer gebeuren, een nieuw schooljaar is aangebroken en daarmee starten we ook met de eerste nieuwsbrief van het jaar 2017-2018! Na een geweldig begin van het jaar met de introductieweek, zitten jullie alweer een weekje achter de schoolbanken of zijn we druk bezig met stage.

Om jullie goed op de hoogte te houden van aankomende activiteiten, brengen wij elke maand een nieuwsbrief uit met alle informatie die jij nodig hebt.

September staat in het teken van kennis maken met de vereniging. In deze maand kunnen jullie de jaarlijkse ALV, bestuurswissel en diverse eerstejaars activiteiten verwachten. Lees verder om meer te weten te komen wat s.v. Trifonius deze maand op de planning heeft.

Agenda

– Leer de vereniging kennen BBQ
Di 12 sept.
– Eerstejaars feest – heter in de bouwkeet
Di 12 sept.
– Algemene Leden Vergadering (ALV)
Wo 27 sept.
– Bestuurswissel
Wo 27 sept.
– After intro
Do 28 sept.
Oktoberfest
Wo 4 okt.

Nieuw bestuur, even voorstellen…

De vereniging s.v. Trifonius is ook weer een schooljaar verder en dat betekend dat er een nieuw bestuur is geïnstalleerd om de verenging te leiden. Enkele van jullie hebben tijdens de introductieweek al kennis kunnen maken met het nieuwe bestuur. Voor de mensen die ons gemist hebben willen we ons nog even voorstellen. S.v. Trifonius zal aankomend jaar geleid worden door:

Igor Eilers – Voorzitter
Twan van Vuren – Vicevoorzitter
Joes Sloots – Secretaris
Anna Hoondert – Penningmeester
Jeanne van Hal – Commissaris Extern
Heleen Sijses – Commissaris Intern
Bente Hof – Commissaris Schoolzaken

Wij zullen ons uiterst inzetten om ook van dit studiejaar weer een onvergetelijke, gezellige en leerzaam schooljaar te maken.


Introductieweek

De introductieweek van het schooljaar 2017-2018 is weer op zijn einde! Met 154 introducees was de week weer een groot spektakel.

Het thema van de introductieweek dit jaar was ‘BE the Hangover’. Waarin verschillende groepen elk een eigen film vertegenwoordigden. De groepen hebben in deze week veel van zich laten zien en hebben flink gestreden om de winst. Enkele films die voorbij kwamen waren: Pirates of the Caribbean , Magic Mike en Sneeuwwitje. Het warme weer zorgde ervoor dat de deelnemers extra gemotiveerd waren, met soms een verfrissende regenbui erdoorheen.

De introductieweek zat vol traditionele en nieuwe activiteiten zoals: het bruggen bouwen, de karrenrace, een spellen dag, een stapavond in de 8Bahn (nieuw), de UGT-avond, het knalfeest in lokaal ’99, de campus dag (nieuw) en het eindfeest in park Presikhaaf. Het heerlijke eten werd tijdens de introductieweek bereid door de chef-koks van de CKC.

De organisatie, commissie Wobble, heeft erg genoten van de mooie week die ze hebben gehad met alle aanwezigen. Iedereen die heeft geholpen tijdens deze week, dank voor jullie inzet! Zonder jullie konden zij deze week niet organiseren.


 

After Intro Party

Op donderdag 28 september is het weer tijd voor de traditionele AFTER INTROPARTY!!! Na een onvergetelijke introductieweek kan alle vreugd die jullie hebben gehad, herbeleefd worden. Dit is de gelegenheid waar je weer samen kunt zitten met je introductiegroepje, je mentoren of met vrienden die je hebt ontmoet tijdens de introductieweek. De entree voor het feest is geheel gratis.

Kom dus allemaal de 28e naar Lokaal ’99 en trek je intro-outfit weer aan om het feest helemaal af te maken.

Eerstejaars BBQ + eerstejaars feest

Dinsdag 12 september 2017 is er een heerlijke Leer-de-vereniging-kennen-BBQ georganiseerd, die zal plaatsvinden vanaf 16:00 tot 20:00 uur in de binnentuin van ons schoolgebouw. Bij deze middag krijgen nieuwe leden van s.v. Trifonius de kans om kennis te maken met alle commissies, de commissievoorzitters en de kans om vragen te stellen aan (oud) commissievoorzitters. Dit gebeurt allemaal onder het genot van een drankje en een lekkere BBQ. Deelnamen aan de BBQ kost maar €5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://svtrifonius.nl/activiteiten/meat-and-great-bbq/

Wil jij graag jezelf actief opstellen voor de vereniging en wil je in een commissie terecht komen. Meld je dan snel aan via https://svtrifonius.nl/account/registreer/ .

Na de BBQ, wanneer we onze buik goed vol hebben, is er een eerstejaars feest georganiseerd, ook wel bekend als Heter in de Bouwkeet. Dit feest wordt gehouden in Lokaal ’99 en er wordt geen entreeprijs gevraagd. Tijdens deze avond gaan we gezellige activiteiten doen en krijgen jullie de kans om elkaar beter te leren kennen.

ALV & Bestuurswissel

De ALV (Algemene Leden Vergadering) is een belangrijke avond voor onze leden. Op deze avond wordt duidelijk gemaakt wat de stand van zaken zijn binnen s.v. Trifonius en wat de leden het aankomende jaar kunnen gaan verwachten. De ALV begint om 19:00 uur op school. De uitnodiging en de agenda van de vergadering zullen volgen. Wees er zeker bij!

Na een top jaar met vele memorabele momenten, moeten we helaas afscheid nemen van het bestuur ’16-’17. Na de ALV worden jullie voorgesteld aan het nieuwe bestuur ’17-’18. Zij zullen het stokje overnemen en deze prachtige vereniging, met talloze mooie leden, weer een geweldig jaar bezorgen. Traditiegetrouw wordt het nieuwe bestuur ingeleid met de beruchte bierhelmen! Dit belooft wederom een groot feest te worden!

Oktoberfest

Een van de gezelligste Germaanse feesten komt er weer aan in oktober en zo doet ook onze vereniging eraan mee. Op 4 oktober gaat Trifonius samen met meerdere studieverenigingen van de HAN een te gek Oktoberfest houden in Apsen Valley.

Toegang tot dit feest is geheel gratis en het feest begint om 20:00 uur. Tijdens het feest zullen de drankprijzen slechts €1,40 zijn en maar €3,- voor een pul bier. Dus trek de lederhosen en dirndl maar aan en proost samen met ons op deze mooie avond.

Trifoon 

s.v. Trifonius is ook via de telefoon beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en om jou op de hoogte te stellen van aankomende activiteiten. Dit doen we uiteraard via WhatsApp onder de naam van Willie de Vos.

Telefoonnummer: 06-25242888
PS. stuur bij je eerste appje even je naam, je opleiding en je startjaar.

 

Algemeen lid worden?

Ben je nog geen lid van s.v.Trifonius? Wordt dan lid en profiteer van de vele voordelen. Voor een jaarlijks bedrag van slechts €15,- kan je o.a. mee met de skireis, het liften, cocktails shaken op de cocktailparty en nog vele andere activiteiten.

Wil je lid worden, maak dan een account aan op de site en word lid!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie stuur een bericht naar overspannend@svtrifonius.nl en schroom niet om iemand van het bestuur aan te spreken.

Wist je dat…

– Er al een groot aantal foto’s op de fotowand hangen in het Trifohok?
– Er nog veel studentenboxen en Kneakpassen gratis verkrijgbaar zijn in het trifohok?
– De aankomende BBQ heel lekker gaat worden?
– Het nieuwe bestuur al druk bezig is met ledenwerven?
– Alle commissievoorzitters al vastgesteld zijn?
– Toepen heel leuk is?
– Bijna niemand weet waar HODH dit jaar heen gaat?
– Hoes een coole naam is?
– Het vriendenboekje van Hassan al bijna vol is?
De intro weer een groot succes was?
– Dat theepong een nieuwe trend gaat worden?
– Er nu al 200 nieuwe aanmeldingen zijn voor de vereniging?

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Contactadres:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Schrijf je uit voor de nieuwsbrief    update je voorkeuren 

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*