Inschrijving Batavierenrace

BatavierenraceMorgenavond is het zover, dan kun je je inschrijven voor de Batavierenrace waar we dit jaar met 2 teams aan mee gaan doen. Komt allen naar sv Creas aan de varkensstraat 46 in Arnhem. Vanaf 20:00 wordt er een voorlichting gegeven over wat er dat weekend allemaal staat te gebeuren. Aansluitend kun je je inschrijven.

Hieronder nog even de mail die iedereen net voor de vakantie heeft ontvangen. Tot morgenavond!!!

Beste sportieveling en lid van het HART, Lokaal ’99, Creas of Trifonius!

De Batacommissie van deze mooie verenigingen wil jullie graag mededelen dat wij ook dit jaar weer zijn ingeloot voor de Batavierenrace! Dit is natuurlijk hartstikke goed nieuws, maar er is nog meer.. Door de enorme groei van de verenigingen, hebben wij besloten dit jaar niet één, maar twee teams in te schrijven en deze zijn ook beide ingeloot!!

Sommige zullen denken wat is toch de Batavierenrace!?
Kijk voor meer informatie op: www.batavierenrace.nl of lees onderstaand stukje:

Dit is de 44ste estafette loop die van Nijmegen via Ulft en Barchem naar Enschede loopt. Op vrijdag 22 april 2016 zullen onze tentenbouwers ‘s ochtends naar Enschede gaan om de tent op te zetten. Alle andere deelnemers
(lopers, fietsers, chauffeurs, koks) zullen in Arnhem blijven om deel te nemen aan de pasta party in Lokaal ’99. Vervolgens gaat de renners nachtploeg naar Nijmegen voor het starschot om 00.00 uur. De overige pasta party
deelnemers gaan op eigen houtje naar Enschede om ondertussen een mega feest te bouwen. Op zaterdag zal estafette loop afgewisseld worden door de ochtend en ten slotte de middag ploeg. Zodra we allemaal onze finishlopers naar de eindstreep hebben gejuicht, zal ten slotte het grootste studentenfeest van de Benelux beginnen. Zondag 24 april ontbijten we gezellig samen en breken we alle tenten ook gezamenlijk af. Dan mag iedereen brak naar huis om zich weer voor te bereiden op het Koningsfeest van woensdag!

Is nog niet alles duidelijk en wil je nog meer informatie! Of ga je al enkele jaren gezellig mee en wil je je zo snel mogelijk inschrijven? Kom dan naar de informatie en inschrijf avond! Natuurlijk kun je ook altijd aan oudere leden of naar dit mail adres vragen voor extra informatie.

INFORMATIE en INSCHRIJF AVOND
Wanneer: 5 JANUARI
Waar: sv CREAS (varkensstraat 46 Arnhem)
Wat: INFORMATIE avond
Tijd: start om 20.00 uur
Wat: INSCHRIJF avond
Tijd: aansluitend op de informatie avond, start ongeveer 21.00 uur

EXTRA belangrijkste informatie:
KOSTEN: rond de 35 euro (ntb zoals voorgaande jaren)
Hierdoor is het mogelijk om twee teams te laten rennen, dus inclusief tandems, twee negen persoons busjes, maar voor jou betekend dit ook: eten voor de avonden, ontbijtjes, lunches, colas en sinas, wijntjes en biertjes en misschien weer een mooi kledingstuk!

*INSCHRIJVEN IS MOGELIJK VAN 5 januari TOT 15 januari*
*BETALEN IS MOGELIJK VAN 5 januari TOT 26 januari*
Heb je niet betaald binnen deze termijn, dan kun je ook niet deelnemen.
Zit je krap bij kas? Dan kan er iets te regelen zijn, als je hiervan ons op de hoogte brengt. Dit is alleen mogelijk als je een mail hebt gestuurd naar batavierenrace.arnhem@gmail.com. Informatie waar te betalen volgt nog op de avond zelf.

Dus heb je nog vragen spreek dan iemand van de Batacommissie aan, stuur
een mailtje naar batavierenrace.arnhem@gmail.com of kijk op de website: https://www.batavierenrace.nl/.

Hopelijk tot 5 januari in sv Creas!
De Batacommissie

Fieke Aarts (s.v.Trifonius)
Kim Cornelissen (s.v.Trifonius)
Maikel Bos (Lokaal ’99)