Commissie avond

Afgelopen donderdagavond zijn de commissiefoto’s genomen en heeft de commissie avond plaats gevonden. Zoals elk jaar zijn de foto’s genomen op de trap in de BE vleugel. Nadat alle commissies mooi op de foto stonden, is de avond voortgezet in Lokaal’99. Het doel van de avond was om de commissieleden kennis te laten maken met de andere commissieleden. Hiervoor zijn een aantal leuke activiteiten bedacht.

Alle commissies hadden voorafgaand aan de avond een nummer ingestudeerd dat ze tijdens de avond voor de rest hebben geplaybackt. Zo hadden de Impulsleden een jurk aan getrokken en dansten zij op Dancing Queen. De show werd gestolen door de sexy dames en heren van Kruip die zich uitsloofden op Lady Marmalade. Voor deze optredens kregen de commissies punten. Ook waren er punten te verdienen met een quiz en stoepkrijt battle.

Wij kijken terug op een hele geslaagde avond en wensen alle commissies veel succes en plezier het aankomende jaar!

p.s. de foto’s volgen binnenkort.