BetonKanoRace 2016

Dat was hem dan, de Betonkanorace 2016! In ons eigen Park Presikhaaf hebben ruim 50 mensen dit weekend het evenement in goede banen geleid. Met 212 deelnemers en vele omstanders was het wedstrijdterrein gevuld met enthousiaste supporters.

Op vrijdag 27 mei begon de Betonkanorace met de Vrije Race. Hier waren tal van onze vriendenverenigingen, docenten en ook Kees Boele bij aanwezig. De docenten wisten zelfs een prijs in de macht te slepen, dit pronkstuk staat nu op de  balie in het studielandschap.
Zaterdag 28 mei stonden om 9.00 uur de eerste mannenteams aan de start. Met de 50m sprint hebben zij het startschot gegeven van de Betonkanorace. Hierna volgden de vrouwen en de gemixte teams. De afstanden werden opgebouwd tot 100m en 200m.

Na een succesvol weekend wil de organisatie van de Betonkanorace 2016 alle deelnemers, sponsoren en hoofdzakelijk de vrijwilligers bedanken voor dit onvergetelijke weekend. Wij hopen jullie volgend jaar in Enschede te zien en wellicht vallen wij als HAN dan wel in de prijzen!
Wil je meer weten over de Betonkanorace 2016 kijk dat op de site of de Facebook pagina van Betonkanorace 2016.