Bedankje oud Trifonius leden

diplomauitreikingTijdens de afgelopen diploma uitreiking zijn de oud Trifonius leden bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Douwe Hummelink heeft in het collegejaar 2013-2014 zich ingezet voor de commissie Doorzakking. Hij was mede verantwoordelijk voor de feestjes en evenementen die dat jaar gehouden zijn.

Ook Joeri Meerman werd bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren. Hij heeft in 2012-2013 zich ingezet voor Interne Krachten, de commissie voor de kleinere activiteiten en feestjes. Dat jaar erop heeft hij zich ingezet binnen commissie Wobble. Deze commissie verzorgt altijd de introductie week aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Als laatste werd Ruud Aaldering bedankt voor zijn diensten binnen s.v. Trifonius. Ruud is zijn hele studie commissielid geweest binnen onze vereniging. Hij is begonnen binnen commissie Impuls. Deze commissie verzorgt de meeloopdagen voor de nieuwe studenten. Dat jaar erop heeft hij zich ingezet voor commissie Wobble, de introductiecommissie. Zijn laatste 2 jaren heeft hij doorgebracht binnen commissie Moment. Deze commissie verzorgt de website en de social media.

Alle 3 werden toegesproken door de huidige voorzitter en werden hartelijk bedankt voor hun inzet en motivatie de afgelopen jaren. Als bedankje hebben zij uit handen van de voorzitter een presentje ontvangen.