Annuleren Alumni borrel 17 juni

Beste Alumni,

We hebben geprobeerd een mooie alumni borrel op te zetten op 17 juni. Helaas hebben wij te weinig Alumni weten te bereiken. Door het beperkt aantal aanmeldingen zijn we genoodzaakt deze dag niet door te laten gaan. Wij denken dat de dag hierdoor niet het succes zou zijn dat wij voor ogen hebben.

Echter geven wij het niet op! Op dit moment is het instituut Built Environment in samenwerking met oudleden en s.v. Trifonius een Alumni vereniging aan het opzetten. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een goede verenigingsstructuur en een complete website. De verwachting is dat in het studiejaar 2016-2017 een grote achterban wordt opgebouwd waarna er in de toekomst grote Alumni bijeenkomsten gerealiseerd kunnen worden. Op deze bijeenkomsten zullen nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd worden en kunnen contacten opgehaald worden.

Via deze weg willen wij meteen een opstart maken voor een goed georganiseerde Alumni vereniging. Heeft u interesse in deze vereniging deel dan alvast uw contactgegevens.

Stuur een e-mail naar alumni@svtrifonius.nl met:

• naam
  • studieperiode aan de HAN
  • geboortedatum
  • e-mail adres
  • telefoonnummer

Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor de nieuwe vereniging! Ze mogen niet verspreid worden en zullen tevens niet door s.v. Trifonius gebruikt worden.

Met vriendelijke groet,

Bas Korten en Edgarr van den Berg