Afscheid Roy Augustijn

Afscheid Roy

Vandaag heeft Roy Augustijn afscheid genomen als medewerker van de HAN. Sinds 2011 heeft Roy ondersteunende taken verricht binnen de faculteit Built Environment. Roy stond de afgelopen jaren altijd klaar om de studenten te helpen waar hij dat kon en waar dat nodig was.

De studievereniging heeft de laatste werkdag van Roy niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In de wandelgangen is vernomen dat Roy afgelopen middag bedankt werd voor zijn werkzaamheden en inzet van de afgelopen jaren. s.v. Trifonius heeft voor deze gelegenheid een aandenken gemaakt in de vorm van een bord. Veel leden en oud-leden van s.v. Trifonius hebben op dit bord een berichtje of hun naam achter gelaten. Op deze manier willen wij Roy nogmaals bedanken voor de afgelopen jaren. Niet alleen wat studie betreft, maar ook wat hij gedaan heeft voor de studievereniging, de afgelopen jaren. De slogan op het bord zegt eigenlijk precies wat Roy voor ons heeft betekend: ‘Bedankt voor je vrolijkheid en behulpzaamheid. Papa van het studielandschap, geniet van je vrije tijd’.

Met een aantal Trifonius leden hebben we de receptie bezocht en hebben we het bord aan Roy overhandigd. Na een speech van Dave Mateman, hebben we onder genot van een borrel en een hapje afscheid genomen van Roy.

Roy, nogmaals via deze weg, bedankt voor al jouw werkzaamheden en inzet van de afgelopen jaren. We gaan je missen!