Afgelopen Evenementen

12 februari om 17:00 - 19:00
Google meet
€5

Weet jij jezelf nou niet de weg te vinden in Powerpoint? Dan is dit je kans om het op te frissen!

maart 2021

Scribbl.io avond

4 maart om 19:00 - 21:00
digitaal,

Denk jij dat jouw tekenkunsten bovengemiddeld zijn en heb jij zin in een grappige en gezellige avond met je medeleden met als prijs een Bierpakket voor de eerste plek? Doe mee en haal de Picasso in je naar boven in deze Scribbl.io avond!

Betonkanorace 2021 Infoavond

9 maart om 19:30 - 20:30
digitaal

De BetonKanoRace komt er weer aan! Dit is een internationale race waarbij teams in een zelf ontworpen kano op verschillende afstanden tegen elkaar strijden. Trifonius wil samen met de HAN ook een team vormen. Hiervoor zoeken we nog deelnemers, verschillend van bouwers tot kanoërs tot studenten die sponsoring regelen. Meer weten? Of gewoon zin in wat gezelligheid? Kom dan naar de infoavond!

Puzzeltocht door Arnhem

11 maart om 17:00 - 21:00

Dit jaar gaat er helaas veel niet door . Daarom zijn commissie Wobble en Schuif samen gaan zitten om een corona proof trifo activiteit te organiseren. Hieruit is een leuke wandel-/fietstocht gekomen! De activiteit is dus een actieve namiddag of avond in de buitenlucht. De tocht zal je rondleiden door de prachtige studentenstad Arnhem, je zult langs de mooiste locaties van de stad lopen of fietsen en hier een uitdagende puzzel of hints de volgende locatie van de tocht te weten komen. Het is dus ook leuk voor de echte Puzzel fans!!

Livestream 24 jaar Trifonius

12 maart om 20:00 - 23:00
Gratis

Ben jij het ook zat om s’avonds alleen binnen te zitten, Netflix te kijken en je bed te knuffelen? Trifonius wordt binnenkort 24 jaar en dit gaan wij uiteraard vieren! Op vrijdag 12 maart gaat Trifonius een online muziek evenement starten via Twitch. Het enige wat jij nodig hebt is: Een Twitch account, een apparaat om in te logen en natuurlijk genoeg te drinken. Om 20:00 uur gaat Trifonius live en wordt iedereen welkom geheten. Daarna zal er ca 80…

Infoavond introductieweek ’21’22

18 maart om 19:30 - 20:30
digitaal

18 Maart is de infoavond van de introductieweek '21'22. Tijdens deze infoavond gaat de commissie Wobble de plannen toelichten van de komende introductieweek. Ook zal de Jury bekend worden gemaakt. Hierna gaat de aanmelding open voor de papa's en mama's, tapcrew, crew en kookclub.

Afstudeer keuzemiddag

digitaal

Aan het einde van dit schooljaar moeten alle tweedejaars een afstudeerrichting kiezen. Wij snappen dat dit een lastige keuze kan zijn. Daarom is s.v. Trifonius er voor jullie om een handje helpen! Op woensdag 24 maart organiseert Schuif voor jullie de afstudeer keuze middag (AKO/AKM).

april 2021

Cooking workshop “Kapsalon” – International week 2021

9 april om 08:00 - 17:00

Tijdens de cooking workshop “Kapsalon” zullen Hossein Hadi en Lucas Verhofstad je uitleggen hoe je de perfecte kapsalon maakt! Tijdens deze workshop krijg je de kans om te praten met studenten uit andere landen. Deze workshop vind plaats op 13 april 2021 van 18:45 tot 19:30 en is onderdeel van de digitale International Week 2021.

International week 2021

12 april - 16 april
digitaal

De International week 2021 vind digitaal plaats van 12 tot 16 april 2021. Tijdens deze week zijn er online activiteiten met studenten van allerlei andere buitenlandse hogescholen en Universiteiten. Er komen onder andere studenten uit Japan, Amerika en Spanje.

Meer weten »

Revit basiscursus (VOL, inschrijven niet meer mogelijk)

21 april om 18:00 - 21:00
HAN Built Environment, Ruitenberglaan 26