Commissaris Schoolzaken

Ik ben Annemijn Visser, momenteel 3de jaars bouwkunde student. Ik doe de afstudeerrichting Constructie en ben 21 jaar oud. Ik woon in Arnhem op kamers met 3 medestudenten en ook leden.

Dit is ook mijn 3de jaar lid bij s.v. Trifonius. In het eerste jaar heb ik in de commissie Impuls gezeten en daarna ben ik voorzitter geweest van de commissie Resultante.

Dit jaar mag ik mijzelf Commissaris Schoolzaken noemen binnen het bestuur van s.v. Trifonius. Hier hou ik mij bezig met het organiseren van de bijlessen, Civil 3D en Revit cursus en het contact tussen school en de vereniging. Ook ben ik bezig met het organiseren van de BetonKanoRace en het MBO-HBO traject.

Met vragen over school gerelateerde onderwerpen kan je altijd bij mij terecht! Maar natuurlijk ook over al je andere vragen over Trifonius of school 😉

Tot bij de volgende activiteiten!