Commissaris Schoolzaken

Mijn naam is Lucas Verhofstad. Ik studeer Civiele Techniek en ga aankomend jaar naar de derde. Binnen de vereniging heb ik de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan als lid van commissie Resultante. Buiten Trifonius heb ik ook al ervaring opgedaan in onder andere een Medezeggenschapsraad van het Parcival College.

Als commissaris schoolzaken ben ik volgend jaar het aanspreekpunt vanuit school en zal ik mij bezighouden met school gerelateerde zaken zoals bijlessen en cursussen. Komend jaar wil ik deze school gerelateerde zaken meer naar de voorgrond halen, dit sluit aan bij de visie van Hossein Hadi.

Ik heb er vertrouwen in dat we er een mooi jaar van gaan maken en de vereniging nog mooier kunnen maken.