Diploma uitreiking Built Environment

IMG_9519Op 18 februari heeft de diploma uitreiking van Built Environment plaatsgevonden. De studenten van alle opleidingen die het afgelopen half jaar geslaagd zijn, hebben hun diploma uitgereikt gekregen. De directeur van ons instituut heeft deze avond iedereen welkom geheten. Na dit welkomstwoord werden de afgestudeerden achter elkaar naar voren geroepen en werden ze toegesproken door de begeleiders. Waarna ze het diploma mochten tekenen en het daarna in ontvangst mogen nemen. Nadat alle afgestudeerden de diploma’s binnen hadden, werden traditiegetrouw de actieve en oud actieve leden van onze vereniging bedankt. Deze diploma uitreiking zijn Douwe Hummelink, Joeri Meerman en Ruud Aaldering in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren.

Commissie Resultante heeft er weer voor gezorgd dat deze avond tot in de puntjes geregeld was. Vanaf deze plek willen we de afgestudeerden nogmaals feliciteren met het behalen van hun diploma. Via de fotopagina kunnen de foto’s van deze avond bekeken worden.