Alumni vereniging voor instituut BE komt eraan!

DOE MEE AAN DE PRIJSVRAAG EN WIN €75,-

Dit najaar richt instituut Built Environment, samen met onze studievereniging Trifonius, een alumnivereniging op.
Een eigen vereniging voor alumni! Er wordt al gewerkt aan de statuten, de K.v.K., notaris en uiteraard een eigen website en activiteiten.

We verwachten dat de vereniging in het najaar officieel in de lucht komt.
Er zijn al een aantal bestuursleden gestrikt, maar we kunnen nog enkele enthousiastelingen gebruiken om het bestuur op volle sterkte te krijgen.

Voor de creatievelingen onderons, wie bedenkt er goede naam voor deze allumnivereninging?
Dus weet je een naam die de lading dekt voor ons instituut, de opleidingen en het enthousiasme van onze vakgebieden.
Stuur dan vóór 25 augustus een e-mail naar Lydy.Augustijn@han.nl
De winnaar maken we blij met een cadeaubon van € 75,-
(Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.)

Donderdag 10 november 2016 zal onze eerste bijeenkomst plaatsvinden en we hopen op een grote opkomst, dus noteer de datum alvast in je agenda!